Η Κατερίνα Καινούργιου έχει γενέθλια την Πρωτομαγιά αλλά ο αγαπημένος της, είχε μια έκπληξη νωρίτερα για την όμορφη παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου που έχει μία πολύ δυναμική πορεία φέτος με την εκπομπή της «Ευτυχείτε» είναι πολύ ευτυχισμένη με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα συζούν στο ίδιο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δυο τους περνούν χαλαρές στιγμές και την Μεγάλη Πέμπτη έκαναν μια βόλτα μαζί με τα ποδήλατα τους. Και τότε ήρθε η έκπληξη από τον αγαπημένος της, ο οποίος πρόσφερε μια εντυπωσιακή τούρτα, διακοσμημένη με πολύχρωμα λουλούδια, αλλά και ένα ποτήρι λευκό κρασί!

«Pre Birthday Surprise. Thank you my love» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ευχαριστώντας δημόσια τον σύντροφό της για την πρόωρη έκπληξη που της έκανε.

Το ζευγάρι είναι φούλ ερωτευμένο αλλά και οι δύο κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ιδιαίτερα η λαμπερή παρουσιάστρια η οποία μιλώντας πρόσφατα για την σχέση της είχε πεί:

«Κλείνουμε δύο χρόνια σε λίγο καιρό (…) Επειδή την έχω πατήσει με δηλώσεις που μπορεί να έχω κάνει στο παρελθόν για σχέσεις που είχα τότε –και ήταν εν τέλει αδύναμες– νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή. Ο Φίλιππος είναι για μένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν. Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική, δεν σου κρύβω, και νιώθω πως θέλω ο Φίλιππος να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του. Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook