Ο Νάσος Γαλακτερός αποχώρησε την Τετάρτη το βράδι από το Survivor

Υποψήφιοι για αποχώρησηση από το Survivor αυτή τη φορά ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Παύλος Γαλακτερός.

Αυτός που τελικά συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του είναι ο Παύλος Γαλακτερός, το «καλό παιδί» του Survivor, όπως τον χαρακτήριζαν πολλοί καθώς σπάνια ερχόταν σε κόντρα με τους συμπαίκτες του.

“Στενοχωριέμαι που φεύγω. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει το χαρακτήρα μου και ακριβώς ποιος είμαι, είπε και συνέχισε: . Χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω και θα δω την οικογένεια μου και την κοπέλα μου που μου έχει λείψει τόσο πολύ. Θα περιμένω εδώ τους amigos και θα τους στηρίζω απέξω. Με αυτά που άκουσα θα συνεχίσει δύσκολα όχι μόνο η μπλε, αλλά και η κόκκινη ομάδα με αυτά τα δυο παιδιά που νομίζουν ότι όλα γυρίζουν γύρω τους και ότι όλοι είναι εναντίον τους.

Κρατάω μόνο τα θετικά, κρατάω έναν Τριαντάφυλλο που πάντα είναι με τον χαμόγελο, κρατάω τα φιλαράκια μου που πάντα ζούσαμε φοβερές στιγμές… Με τον Κόρο έχουμε αφήσει στη μέση και ένα μάθημα ψαροντούφεκο που θα το κάνουμε μόλις γυρίσει στην Ελλάδα. Θέλω να πω σε όλους ότι χρωστάω και ένα party 90s και μόλις τελειώσει το Survivor θα το υλοποιήσουμε”, ήταν τα λόγια του Παύλου Γαλακτερού. .
Ο Παύλος Γαλακτερός 24 ετών, είναι γιος του πρώην μπασκετμπολίστας Νάσου Γαλακτερού από τον γάμο του με την Τέτα Λεονταρίδου.

Ο πατέρας του τον είχε στηρίξει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor γράφοντας «Το αγόρι μου μεγάλωσε» και ένα από τα hashtags που χρησιμοποίησε ήταν το #prouddad (υπερήφανος πατέρας).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook