Απίστευτο ήταν το ξέσπασμα που είχε η Κόνι Μεταξά το Σάββατο.

Η Κόνι Μεταξά ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εμφανίζεται αρκετά θυμωμένη να κλαίει και να φωνάζει.

Η γνωστή influencer, είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζόζας Μεταξά αλλά και η νικήτρια του πρώτου J2US.
Αφορμή για το θυμό που φαίνεται να έχει , στάθηκε ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο προέτρεπε τους διαδικτυακούς της φίλους να σταματήσουν να καταναλώνουν τις «κακές τροφές», κάτι που κάνει και η ίδια προστατεύοντας την υγεία της.

Κάποιοι από τους followers της όμως το παρεξήγησαν και μάλιστα κάποιοι προέτρεψαν κάποιους άλλους χρήστες να της κάνουν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram.

Η στάση τους αυτή έκανε έξαλλη την Κόνι Μεταξά, η οποία επανήλθε σήμερα με νέο βίντεο, όποου εξηγεί το εννοούσε αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την στενοχώρια της και άλλοτε φωνάζοντας και άλλοτε κλαίγοντας ακούγεται να λέει:

«Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook