Ο Θοδωρής Μακρίδης ανακάλυψε και ανέδειξε ως τραγουδιστή στα 15 του τον Τριαντάφυλλο, τον δημοφιλή παίκτη του Survivor.

Ο συνθέτης και στιχουργός μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του Τριαντάφυλλου, που είναι και το αγαπημένο του «καλλιτεχνικό παιδί»,

Όπως είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» το παράπονο του είναι ότι « η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν θέλησε να συνεργαστεί ποτέ με τον Τριαντάφυλλο παρότι τις είχε γράψει μεγάλες επιτυχίες».

Για τον Τριαντάφυλλο, που είναι ο αγαπημένος του κοινού στο Survivor, ο Θοδωρής Μακρίδης ανέφερε: «Γνώρισα τον Τριαντάφυλλο όταν ήταν 15 χρονών, στη Ρόδο. Ερχόταν στα καμαρίνια και μας έλεγε να σας τραγουδήσω; Του έλεγα θες να σου γράψω τραγούδια να σε φέρω στην Αθήνα; Πράγματι τον έφερα στην Αθήνα και γράψαμε τα πρώτα τραγούδια. Και δεν ξέρω πως, υπήρχε μια πορεία εντός ενός μηνός που ήταν φανταστική… Έκανα έναν νέο Ρουβά με δερμάτινα, πουκαμισάκια και μαλλί του είχα βάλει εξτένσιον στην αρχή. Το φαν κλαμπ του είχε 350.000 Τριανταφυλλίτσες»

Ο Θοδωρής Μακρίδης είπε ακόμη ότι τότε «οι γυναίκες τον κυνηγούσαν πολύ τον Τριαντάφυλλο»
Όσο για το αν είχε απιστήσει με τόσες γυναίκες να τον περιτριγύριζαν είπε: «Λογικά θα μπορούσε να παραστρατήσει»…

Ενώ σχολίασε και τις σχέσεις του Τριαντάφυλλου με την Νατάσα Θεοδωρίδου: «Εννοείται ότι ο Τριαντάφυλλος έφτιαξε τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Της έγραψε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Η Νατάσα ήταν καμία, ο Τριαντάφυλλος ήταν ήδη γνωστός, τον ήξερε όλη η Ελλάδα. Και αυτό που με λυπεί ειλικρινά από τη Νατάσα είναι ότι ποτέ δεν θέλησε να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο, δεν θέλησε ποτέ σε συνέντευξή της να τον αναφέρει», υποστήριξε ο Θοδωρής Μακρίδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook