Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε σε βάρος του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος ηθποποιών που των κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και οι δικογραφίες έφτασαν στα χέρια του εισαγγελέα.

Η ηθοποιός Άννα Παντζέλη, τοποθετήθηκε με ανάρτησή της στα social media μετά την είδηση της δίωξης του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε μια ανάρτηση – φωτιά και έδωσε συγχαρητήρια στην Σοφία Μπεκατώρου που με τη δημόσια καταγγελία για την κακοποίηση της , έδειξε τον δρόμο να μιλήσουν κι άλλες γυναίκες.

Στην ανάρτηση της η Άννα Παντζέλη που και στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου έγραψε στην ανάρτηση της:

«Εύγε Σοφία Μπεκατώρου κάτι έγινε με το θάρρος σου. Να δω τώρα με τέτοια Βαριά δικογραφία που διώκεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού εις βάρος συναδέλφων του, ποιοί άραγε θα πάνε μάρτυρες υπεράσπισης του, που τρεις μήνες τώρα διαρρέει πως έχει πολλούς…. {βιαστής} και ποιός άραγε θα πάει να καταθέσει “ήμουν κι εγώ εκεί και δεν την βίασε…” #MeToo για όλους εκείνους που επειδή έχουν εξουσία, νομίζουν πως μπορούν να μην σέβονται τον εργαζόμενο, τη γυναίκα και γενικά την αξοπρέπεια κάθε μη ισχυρού ανθρώπου.
#ΕλληνικήΔικαιοσύνη #Εισαγγελέας
#ΣοφίαΜπεκατώρου #MeToo
#Δικαιοσύνη #Δενείσαιμόνη #Μίλα

Εύγε Σοφία Μπεκατώρου κάτι έγινε με το θάρρος σου. Να δω τώρα με τέτοια Βαριά δικογραφία που διώκεται για έναν βιασμό…

Posted by Anna Pantzeli on Wednesday, May 12, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook