Η Έρρικα Πρεζεράκου ευχαριστεί από καρδιάς όλο τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στον δύσκολο αγώνα της μικρής ανιψιάς της.

Η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου , κόρη της αδελφής της, η μικρή Αναστασία δίνει γενναία μάχη για να νικήσει μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η μικρή Αναστασία ολοκλήρωσε στην Αμερική τη δεύτερη φάση της θεραπείας της και ετοιμάζεται για τον τρίτο κύκλο.

Η θεία της ‘Ερρικα Πρεζεράκου σε ανάρτηση της αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης τα οποία λαμβάνει μοιράστηκε την περιπέτεια της οικογένειας γράφοντας πως “το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κάνεις .. μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει από την εντατική.”

Η Έρρικα Πρεζεράκου έγραψε στην ανάρτηση της:

“Χθες η Αναστασια έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιούστον και ετοιμάζεται για τον τρίτο στην Νέα Υόρκη το πιο πιθανό. Ολο αυτό το καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κρατήσω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία και έτσι δεν ανέβαζα κάτι. Ίσως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονείς της. Εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξανάεβγαινε. Το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς. Μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει από την εντατική.

Σε όλη αυτή την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας. Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία. Η Αναστασία με το μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει . Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει. Πιστεύω η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες σαν την Αναστασία μας. Σας ευχαριστώ και πάλι”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook