Ο γιός της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ενηλικιώθηκε.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με περηφάνεια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για την αποφοίτηση του μεγάλου της γιού.

H πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» , Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ και δε χάνει ευκαιρία να εκφράζει την αγάπη της για αυτά.

Ο μεγάλος της γιος, Τζέιμς, έκλεισε πρόσφατα τα 18 και αποφοίτησε από το λύκειο.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Ο γιός της διάσημης ηθοποιού είναι πλέον ενήλικας και εκείνη με πολύ αγάπη και αναπόληση του κάνει μια ξεχωριστή αφιέρωση για τη ζωή πουν τον περιμένει…

«Στη δύση της καριέρας του στο Λύκειο. Ημέρα γιορτής. Η τελεία στο τέλος μιας μεγάλης πρότασης. Και όλες οι ανατολές και οι δύσεις στο μέλλον του είναι ορόσημο. Που δεν το καταλαβαίνεις μέχρι που έρχεται στην πόρτα σου. Και μέχρι να περάσουν το κατώφλι του πιο μυστηριώδους κεφαλαίου της ζωής τους», αναφέρει η ηθοποιός.

Συνεχίζει, ανεβάζοντας οικογενειακές  φωτογραφίες από όταν ήταν μικρότερος : «Όπως όλα τα άλλα κεφάλαια, που είναι μέρος της επικής νουβέλας, που είναι η ιστοία ενός παιδιού και ενός γονέα. Εμείς, όλοι οι Πάρκερ-Μπρόντερικς είμαστε περήφανοι, συγκινημένοι και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε την αποφοίτησή σου. Να απολαύσεις αυτή την όμορφη μέρα, την κέρδισες. Σε αγαπάμε τόσο πολύ γιε και αδελφέ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook