Ως «κίνηση απόγνωσης» χαρακτηρίζει την υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες, Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού και τις 2 απόπειρες βιασμού που τον βαρύνουν και αντικρούει τις καταγγελίες της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους η οποία δημόσια υποστήριξε πως ο ηθοποιός εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστήριξε ότι επί 6 μήνες είχε ερωτική σχέση με την Παπαχαραλάμπους για την οποία μάλιστα γνώριζαν πολλοί και μεταξύ αυτών και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Ισχυρίστηκε μάλιστα, πως η ηθοποιός έχει κίνητρο την εκδίκηση γι’ αυτό τον κατηγορεί τόσα χρόνια μετά

Ο σκηνοθέτης αρχικά απάντησε στα παραπάνω μέσω social media: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε . Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα».

«Είναι πολύ ανήθικο…»

«Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης. Απαντάει κάπου ο κ. Φιλιππίδης που δεν έχει κατηγορηθεί. Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα. Πρόκειται για μια καταγγελία παλιά και δεν κατηγορείται για αυτό. Προχωράει σε δολοφονία χαρακτήρων. Προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω ότι είναι θύμα, αλλά δεν είναι θύμα. Δε γίνεται να τον εκδικείται για κάτι που έγινε 20 χρόνια πριν» είπε σήμερα ο Σπύρος Μιχαλόπουλος στο Πρωινό και συνέχισε:

«Με την κυρία Παπαχαραλάμπους συνεργαστήκαμε πέρσι στον ANT1 και ήταν μια κυρία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της. Εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει. Ο χώρος μας τάσσεται υπέρ της αλήθειας…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook