Τι ανέφερε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης για την εμπειρία του στο παιχνίδι και τους συμπαίκτες του

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor παραχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης.

Σε δηλώσεις του στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης στην εκπομπή «Love It» και την Ιωάννα Μαλέσκου, ο 26χρονος αγρότης μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και για τους συμπάικτες του.

Μάλιστα ο ίδιος χαρακτήρισε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη “βασίλισσα της μπιφτέκας” και τον Σάκη Κατσούλη… “γύπα”.

Ειδικότερα ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε συγκεκριμένα:

«Όταν μπήκε ο Σάκης μέσα η Μαριαλένα άλλαξε. Της μετέφερε πράγματα απ’ έξω. Μας πέταξε, άλλαξε τα πιστεύω της προς τον Παππά, αυτό για μένα ήταν το χειρότερο. Είναι η “βασίλισσα της μπιφτέκας”! Δεν μπορώ να κρατάω κανέναν κοντά μου με το ζόρι. Καλά ο Σάκης έχει κάνει την κωλοτούμπα… Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί μπήκε στο Survivor. Πες μας και εμάς να ξέρουμε. Δεν ξέρω ποιος εκμεταλλεύεται ποιον.

Ο Ταβλαδάκης ήταν η φωνή, οι άλλοι υποκινούσαν από πίσω τα νήματα. Όταν έφυγε έκαναν άλλη κίνηση και τράβηξαν στο μέρος τους τον Παππά. Ο Σάκης το οργανώνει πολύ ωραία το πράγμα, ειδικά όταν δεν υπάρχουν κάμερες μπροστά. Κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην κάνει το μπαμ. Σε περίπτωση που καμιά μέρα η Μαριαλένα θα φύγει από το παιχνίδι, ο “γύπας” Σάκης θα ανοίξει τα φτερά του και θα κάνει κίνηση άλλου… Στην Νικολέτα; Που το ξέρεις εσύ; Ε σίγουρα!»
Στην ερώτηση ποιον ή ποια θα ήθελε νική του Survivor, ήταν ξεκάθαρος: «Για να γελάω πραγματικά για τρολ, θα ήθελα νικητή τον Τριαντάφυλλο αλλά νομίζω πως ο μόνος άνθρωπος που έχει ανάγκη το έπαθλο είναι η Έλενα Χαμπέρη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook