Ριζότο με μανιτάρια είναι η τελευταία συνταγή που μαγειρεύει συχνά για την οικογένεια ο Σάκης Ρουβάς, είπε η Κάτια Ζυγούλη.

Με άνεση και ακομπλεξάριστη η Κάτια Ζυγούλη απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της.

Η Κάτια Ζυγούλη από τον καναπέ του υπέροχου σπιτιού της στο Νέο Βουντζά απάντησε σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις με άνεση και χιούμορ.

Απάντησε με ειλικρίνεια ότι κάνει μπότοξ , εξήγησε γιατί μιλάει αργά ενώ αποκάλυψε αν ο Σάκης Ρουβάς βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού!

Μία από τις ερωτήσεις κι αν θα συγχωρούσε την απιστία…
“Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πως έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου” είπε η Κάτια
Βοηθάει ο Σάκης στις δουλειές του σπιτιού: Αναγκαστικά ναι για να μην του γκρινιάζω. Φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια. Τρώμε μια φορά την εβδομάδα. Την ώρα που η Κάτια μιλούσε για τη σχέση της με την πεθερά της και εξηγούσε ότι την λατρεύει αλλά όταν κάτι δεν της αρέσει της το λέει, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η πεθερά της! “Έχουμε τέτοια σχέση που μπορώ να της πω “Μαρία όχι τώρα”
Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία. Μπορεί να την δεχόμουνα από το φόβο μη χάσω όσα έχω φτιάξει στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Η ψυχή συγχαρεί την απιστία αλλά το εγώ όχι.
Δείτε το βίντεο και τις απαντήσεις που έδωσε η Κάτια Ζυγούλη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook