Το νέο καυτό ζευγάρι της Showbiz
Ένα Σαββατοκύριακο στο Παλμ Σπρινγκς ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες που θέλουν την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν να είναι ζευγάρι πλέον με τον Τράβις Μπάρκερ.
Η 41χρονη ριάλιτι σταρ και ο 45χρονος ντράμερ της ροκ μπάντας Blink-182 πέρασαν μαζί ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην υπερπολυτελή έπαυλη της Κρις Τζένερ στο Παλμ Σπρινγκς – Οι φήμες φούντωσαν για το νέο ειδύλιο των επί χρόνια φίλων
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο ωστόσο, οι αναρτήσεις τους στο instagram επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονταν μαζί για μία ρομαντική απόδραση και μάλιστα απομονωμένοι στην υπερπολυτελή έπαυλη της Κρις Τζένερ, μητέρας της Κόρτνεϊ, στην έρημο κοντά στο Παλμ Σπρινγκς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δυο τους είναι πλέον ζευγάρι εδώ και ένα-δύο μήνες. Έχουν έρθει πολύ κοντά και έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους.
Και οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά ο καθένας από τους προηγούμενους γάμους τους, αλλά αυτό φαίνεται να μην είναι εμπόδιο στη νέα σχέση τους.
Πρόσφατα η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν καληνύχτισε στο instagram με μια selfie της από το δωμάτιο-γκαρνταρόμπα της, και ο Τράβις Μπάρκερ σχολίασε με ένα emoji κόκκινο τριαντάφυλλο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σοκ στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων: Νεκρός πρώην Αντιδήμαρχος, φέρει τραύμα από όπλο
- Παναθηναϊκός – Νίκη Βόλου 1-0: Ταμπόρδα και Λιβάι έδωσαν τη λύση
- Κυψέλη: Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA για τα άλλα τρία παιδιά
- Μητσοτάκης για Τουρκία: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί υποδείξεις από κανέναν για το πώς θα ενισχύσει την αμυντική της θωράκιση (βίντεο)
- Ανδρουλάκης στην ομιλία για την 3η Σεπτέμβρη: Ο λαός δεν χρωστά μια ακόμα ευκαιρία σε Τσίπρα – Μητσοτάκη- Η χώρα θα πάει μπροστά με το ΠΑΣΟΚ
- Kατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με τη μικρή Ξένια – Το ενθύμιο από την πρώτη της πτήση
- Τζένη Μπαλατσινού: Οι οικογενειακές φωτογραφίες και ο απολογισμός του καλοκαιριού – «Οι στιγμές γίνονται αναμνήσεις»
- Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τα καρφιά στον Τσίπρα: Όταν οι άλλοι σωπαίνουν, εμείς παίρνουμε θέση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook