Σάλος από το βίντεο που δείχνει τον Ιταλό τραγουσδίστη να σκύβει - Θα υποβληθεί εθελοντικά σε τεστ - Τι λεει η EBU

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει τον Ιταλό τραγουδιστή να σκύβει πάνω από το τραπέζι στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Damiano David, αρνήθηκε οποιαδήποτε παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών και δήλωσε ότι απλά έσκυψε να δει ένα σπασμένο ποτήρι…

Το συγκρότημα ανήρτησε και μήνυμα στο instagram:

“Είμαστε σοκαρισμένοι για το τι λένε ορισμένοι άνθρωποι για τον Damiano ότι έκανε ναρκωτικά. Είμαστε πραγματικά κατά των ναρκωτικών και δεν έχουμε κάνει ποτε χρήση κοκαΐνης. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μουσική και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας στη Eurovision και ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν. Το Rock & Roll δεν θα πεθάνει ποτέ. Σας αγαπάμε”.

H EBU εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο τραγουδιστής θα κάνει εξετάσεις..

«Το συγκρότημα, οι μάνατζερ τους και ο επικεφαλής της αποστολής μας έχουν ενημερώσει ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα γυαλί είχε σπάσει στο τραπέζι τους και καθάρισε ο τραγουδιστής. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλό έπειτα από έλεγχο στο σημείο», αναφέρει η ανακοίνωση. Και συνεχίζει: «Εξακολουθούμε να κοιτάζουμε προσεκτικά το βιντεοληπτικό υλικό και θα σας ενημερώσουμε με περαιτέρω πληροφορίες σε εύθετο χρόνο».

«Το συγκρότημα αντέκρουσε έντονα τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα υποβληθεί εθελοντικά σε τεστ ναρκωτικών μετά την άφιξή του στο σπίτι», πρόσθεσε. «Αυτό το ζήτησαν χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να οργανωθεί αμέσως από την EBU» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Θα είναι αξιόπιστο το τεστ μετά από τόσες ώρες;

Tα ναρκωτικά αφήνουν ίχνη στο αίμα, στα ούρα και στα μαλλιά.

Τα ίχνη του LSD, της μορφίνης, της ηρωίνης, της αμφεταμίνης και του αλκοόλ μπορεί να παραμείνουν στο κυκλοφορικό σύστημα μέχρι και 12 ώρες μετά την κατανάλωσή τους. H κοκαΐνη, τα βαρβιτουρικά μένουν για 48 ώρες και η κάνναβη 2 εβδομάδες!

Οι περισσότερες ουσίες παραμένουν ανιχνεύσιμες στα ούρα για μια περίοδο μεταξύ 3 έως 6 ημερών μετά την κατανάλωση (Η κοκαΐνη 4).

Το LSD είναι η μόνη ουσία που εξαφανίζεται από τα μαλλιά σε 3 ημέρες, ενώ οι υπόλοιπες παράνομες ουσίες είναι ανιχνεύσιμες για τους επόμενους 3 μήνες! Τα μαλλιά δίνουν και τη δυνατότητα να προσδιοριστεί το πότε ακριβώς έγινε η χρήση με τη μέτρηση του μήκους της τρίχας σε σχέση με την ταχύτητα ανάπλασης…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook