Σκληρά λόγια από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για τον παρουσιαστή...

Τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης ζήτησε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος επιδιώκει την εισαγωγή του σε ψυχιατρική κλινική και συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Ο παρουσιαστής, λίγες εβδομάδες μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές Κορυδαλλού, δήλωσε στη διεύθυνση των φυλακών ότι έπεσε από το κρεβάτι του τη νύχτα και χτύπησε στον αυχένα. Οδηγήθηκε στο ιατρείο των φυλακών, όπου δεν βρέθηκε κάτι…

«Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη έχουμε τραυματική εμπειρία από προηγούμενους επώνυμους όπως η κ. Βίκυ Σταμάτη. Νοσηλεύτηκαν επί μακρόν, αναστάτωσαν τη λειτουργία του νοσοκομείου, με τα προνόμια που ζητούσαν να έχουν. Μας έβλεπε ως υπηρετικό προσωπικό», επεσήμανε ο κ. Γιαννάκος μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN και συνέχισε:

«Ο κ. Φουρθιώτης από την πρώτη στιγμή έδειξε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ζήτησε νερό, του πήγαμε από τον ψύκτη, ήθελε εμφιαλωμένο νερό, ζήταγε τα παραπεμπτικά του σε φάκελο, έλεγε ότι έχασε κιλά στη φυλακή και ότι θα πρέπει να έρθει στο Δρομοκαΐτειο να ξεκουραστεί. Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο. Συνήθως είναι προθάλαμος για αποφυλάκιση».

Με πληροφορίες από το ΕΘΝΟΣ και το OPEN

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook