Friends: Ο «Ρος» και η «Ρέιτσελ» ήταν ερωτευμένοι και εκτός σειράς
«Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ»
Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προέβησαν οι ηθοποιοί της σειράς στο επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion», που προβάλλεται στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max, 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.
https://www.instagram.com/p/CPD_CWQnELw/
Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε, οι ηθοποιοί Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο.
«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ», ανέφερε η Άνιστον στο επετειακό επεισόδιο.
«Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», πρόσθεσε.
Το παθιασμένο φιλί στο καφέ Central Perk στο επεισόδιο με τίτλο «The One Where Ross Finds Out» του δεύτερου κύκλου θεωρείται ευρέως μια από τις καλύτερες στιγμές της σειράς, η οποία ολοκληρώθηκε το 2004 με τους δύο χαρακτήρες τελικά να ξανασμίγουν.
Όπως ανέφεραν οι δυο ηθοποιοί, η αμοιβαία έλξη διήρκεσε τα δύο πρώτα χρόνια της σειράς, αλλά ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι εκτός σκηνής γιατί και οι δύο είτε είχαν σχέση με άλλους είτε βρίσκονταν μεταξύ σχέσεων.
«Ήμασταν και οι δύο πολύ τσιμπημένοι», συμπλήρωσε και ο Σουίμερ λέγοντας ότι ωστόσο επειδή πάντα κάποιος από τους δυο τους βρισκόταν σε σχέση «ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».
Όπως περιέγραψε, «περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη: Επιδιώκουμε μία ακόμη εκλογή, όχι για να σπάσουμε ρεκόρ, αλλά για να αλλάξουμε τη χώρα – Την άνοιξη η πρώτη εξόρυξη για φυσικό αέριο
- Λήξη συναγερμού στη Νίκαια: Η Αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα όπου ο 49χρονος κρατούσε όμηρο τη σύζυγό του – Συνελήφθη ο άνδρας
- Το ΥΠΕΞ απαντά στην Άγκυρα για την Τριπολιτσά: Η Ιστορία επιβιώνει της προπαγάνδας
- Θρίλερ στη Νίκαια: Άνδρας κρατά όμηρο τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι του και δηλώνει οπλισμένος
- «Η ζωή σου είναι λίγη»: Ο 38χρονος πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα κατά της πρώην συντρόφου του στη Καλαμάτα
- Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Όταν τελείωσα το σχολείο, καταστραφήκαμε λίγο οικονομικά, οι γονείς μου χτυπήθηκαν πάρα πολύ από την κρίση (βίντεο)
- Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Γκάλη
- Λάβρος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Στάθη Σχίζα: “Δεν κάνεις τέτοια δήλωση” (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook