Friends: Ο «Ρος» και η «Ρέιτσελ» ήταν ερωτευμένοι και εκτός σειράς
«Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ»
Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προέβησαν οι ηθοποιοί της σειράς στο επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion», που προβάλλεται στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max, 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.
https://www.instagram.com/p/CPD_CWQnELw/
Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε, οι ηθοποιοί Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο.
«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ», ανέφερε η Άνιστον στο επετειακό επεισόδιο.
«Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», πρόσθεσε.
Το παθιασμένο φιλί στο καφέ Central Perk στο επεισόδιο με τίτλο «The One Where Ross Finds Out» του δεύτερου κύκλου θεωρείται ευρέως μια από τις καλύτερες στιγμές της σειράς, η οποία ολοκληρώθηκε το 2004 με τους δύο χαρακτήρες τελικά να ξανασμίγουν.
Όπως ανέφεραν οι δυο ηθοποιοί, η αμοιβαία έλξη διήρκεσε τα δύο πρώτα χρόνια της σειράς, αλλά ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι εκτός σκηνής γιατί και οι δύο είτε είχαν σχέση με άλλους είτε βρίσκονταν μεταξύ σχέσεων.
«Ήμασταν και οι δύο πολύ τσιμπημένοι», συμπλήρωσε και ο Σουίμερ λέγοντας ότι ωστόσο επειδή πάντα κάποιος από τους δυο τους βρισκόταν σε σχέση «ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».
Όπως περιέγραψε, «περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ».
Ολες οι Ειδήσεις
- «The Voice of Greece Powered by Telekom»: Οι coaches διεκδικούν δυνατές φωνές – Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ
- «Μπλε Ώρες»: Ο Στέφανος προχωρά το σχέδιο εκδίκησής του ενώ μια ακόμη δολοφονία προκαλεί πονοκέφαλο στον αστυνόμο.
- Αντώνης Κουτσαντάς: Η νέα παρουσία που κερδίζει το κοινό στο Voice της Βέροιας
- Με το μήνυμα «Μία διαδρομή, χιλιάδες ιστορίες» εργαζόμενοι της ΕΡΤ έτρεξαν στον Αγώνα 5 χλμ του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας
- Μακελειό στην Κρακοβία: Στο μικροσκόπιο η σχέση του δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης με την ακροδεξιά – Στα 9 τα θύματά του – Πριν την επίθεση στην πλατεία είχε σκοτώσει τους γονείς και την αδελφή του (βίντεο)
- 43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Με ρεκόρ αγώνα τερμάτισε πρώτος ο Σιγιούμ Ταφέρι – Η μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού (βίντεο)
- Βάνα Μπάρμπα για το εγκεφαλικό: Έγινε κάτι δόλιο στην προσωπική μου ζωή, δικοί μου άνθρωποι με έμπλεξαν για να με διασύρουν εσκεμμένα (βίντεο)
- Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος οι χώρες που αδειοδοτούν για τις εργασίες του καλωδίου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook