Ερωτευμένοι στο φούλ φαίνεται ότι είναι ο Αλέξης Παππάς και η Alessia Demetz.

Μετά την επιστροφή του από το Survivor, ο Αλέξης Παππάς ζεί τον έρωτα του με την όμορφη αρχιτεκτόνισσα από το Μονακό, την γλυκύτατη Alessia Demetz.

Μάλιστα ο Αλέξης Παππάς λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, ετοίμασε βαλίτσες και πήγε ένα ταξιδάκι μέχρι το Ντουμπάι για να δεί την καλή του Alessia, με την οποία μέχρι τότε επικοινωνούσε μέσω των social media.

Στο Ντουμπάι ο Αλέξης Παππάς και η Alessia, επαναβεβαίωσαν τη σχέση τους και έζησαν ξεχωριστές ρομαντικές στιγμές. Μάλιστα, το ζευγάρι εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε τρυφερές στιγμές κατά την έξοδό τους για φαγητό.

Ο Αλέξης Παππάς όταν γύρισε από το Ντουμπάι, σε συνεντεύξεις που έδωσε ήταν χαρούμενος και είπε σε όλους τους τόνους  ότι η σχέση του με την Alessia πάει από το καλό στο καλύτερο και επίσης ότι θέλει να έχουν μέλλον.

Τι άλλο να πεί ο ηθοποιός για να μας πείσει ότι η Alessia του έχει κλέψει την καρδιά.

Μετά την πρώτη συνάντηση στο Ντουμπάι, το ζευγάρι είχε συμφωνήσει ότι ήταν η σειρά της Alessia Demetz να επισκεφτεί τη χώρα μας και να χαρεί τον έρωτά της με τον Αλέξη Παππά. Η ίδια είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο κάποιες υποχρεώσεις δεν της το επέστρεψαν.

Έτσι, μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram απολογήθηκε δημόσια, και ζήτησε συγνώμη από τον Αλέξη Παππά , που δεν τα κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα λέγοντας:

«Θα ήθελα να με συγχωρέσεις που δεν μπορώ να βρίσκονται στο πλευρό σου αυτή τη στιγμή, αλλά θα έρθω πολύ σύντομα στην Ελλάδα, γιατί μου λείπεις πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Alessia.

Το συγκεκριμένο βίντεο το έκανε repost και ο Αλέξης Παππάς στα social media του, αποδεικνύοντας πως δεν κρατάει κακία στην σύντροφο του και ανυπομονεί να την δει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook