Πολύ καλοί φίλοι απλά λένε σε όλους τους τόνους ότι είναι οι πρώην παίκτες του Survivor Παύλος Γαλακτερός και Νικολέτα Μαυρίδη.

Ο Νάσος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδης γνωρίστηκαν στο Survivor και από την αρχή ήρθαν πολύ κοντά, δίνοντας αφορμή για σχόλια ότι υπάρχει και ερωτικό ενδιαφέρον. Όμως οι ίδιοι το διέψευσαν λέγοντας πόσο καλόι φίλοι είναι.

Πάντως ο Νάσος Γαλακτερός μετά την επιστροφή του από το Survivor , ένα από τα πρώτα άτομα που είδε ήταν η Νικολέτα Μαυρίδη,όταν αποχώρησε και αυτή από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτές τις μέρες ο Παύλος Γαλακτερός βρίσκεται στη Μύκονο για δουλειά. Εκεί τον επισκέφθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη και οι δυο τους βρήκαν λίγο χρόνο για να απολαύσουν μερικές βουτιές στο νησί των ανέμων. Δεν έχασαν μάλιστα την ευκαιρία να βγάλουν και μερικές φωτογραφίες τις οποίες η νεαρή χορεύτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μοιράστηκαν μάλιστα, πολλά κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στη Μύκονο με το κοινό τους στο Instagram. galakteros mavridi_galakteros mavridi

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook