Η Δέσποινα Βανδή έκανε μία από τις ωραιότερες τηλεοπτικές της συναυλίες.

Λαμπερή και πανέμορφη η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιουνίου τα «έδωσε όλα» , μέσα από την τελευταία εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ  MEGA».

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό στη Λίμνη Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή έδωσε ρυθμό σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ, με τα αμέτρητα hits της, όπως τα «Γέλα Μου», «Γυρίσματα», «Στην Αυλή του Παραδείσου», «Υπάρχει Ζωή», «Νυχτολούλουδο», «Έλα», «Αδιέξοδο», «Στα ‘Δωσα Όλα», «Η Γη Κι Η Σελήνη», «Happy End», «Δεν Υπάρχει Τίποτα» και «Κάν’ το Αν Μ’ Αγαπάς», καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Η Δέσποινα Βανδή, από τις  πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έκανε μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της, με τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, «μαγεύοντας» τους τηλεθεατές, που γέμισαν τα social media με αποθεωτικά σχόλια, ενώ έγινε no1 trend στο ελληνικό Twitter.

Ερμηνεύοντας μάλιστα το «Μέχρι Μάη Μήνα», συγκινήθηκε και βούρκωσε…Δείτε τη συγκίνηση της:

Παράλληλα, παρουσίασε πρώτη φορά τηλεοπτικά τη νέα της επιτυχία «Πέτρα», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραΐτη, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records και έγινε αμέσως ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ ερμήνευσε και την πρώτη τους επιτυχημένη συνεργασία, το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή».

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη σεζόν. «Θα σας δώσουμε ραντεβού του χρόνου. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook