Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Μυκόνου από τα κορωνοπάρτι σε πολυτελείς βίλες και τον συνωστισμό στα σοκάκια του νησιού

Δεν έχουν τελειωμό τα κορωνοπάρτι σε πολυτελείς βίλες της Μυκόνου dj, μπαρ και σερβιτόρους και εκκωφαντική μουσική που απαγορεύεται στους χώρους εστίασης.

Στα prive πάρτι συνωστίζονται στις βίλες εκατοντάδες άτομα, ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας.

Σε ένα τέτοιο πάρτι συμμετείχε και Ο Σέρτζι Ρομπέρτο μαζί με την εκρηκτική σύζυγό του, το μοντέλο Κοράλ Σιμάνοβιτς. Στα πλάνα όπως φαίνεται στο του Mykonos Live TV οι καλεσμένοι -ανάμεσά τους- ο 29χρονος διεθνής Ισπανός άσσος μαζί με την εντυπωσιακή αγαπημένη του- χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς μασκες σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός.

Η πολυτελής βίλα έχει μετατραπεί σε κέντρο διασκέδασης με dj, μπαρ και σερβιτόρους και εκκωφαντική μουσική
Και όλα αυτά την ώρα που η μουσική απαγορεύεται στα καταστήματα εστίασης…

Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει με τα παράνομα πολυτελή κορωνοπάρτι των σελέμπριτις και όχι μόνο, αλλά και με τον απίστευτο συνωστισμό που παρατηρείται στα σοκάκια της Μυκόνου και κυρίως στα Ματογιάννια.

Η κατάσταση αυτή εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους διασποράς του κορωνοϊού, κάτι που θα φέρει τοπικά lockdown αν χρειαστεί ακόμη και στη Μύκονο…

Η ΕΛΑΣ σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των κορωνοπάρτι έχει στήσει ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο με ασύρματες κάμερες ζωντανής μετάδοσης και drones περιπολιών.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η κωδική ονομασία του επιχειρησιακού σχεδίου είναι … «Μύκονος».

Η Ομάδα κρούσης για τα κορωνοπάρτι που ετοιμάζεται θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

– 10μελείς ομάδες κρούσης (ΕΛ.ΑΣ.-Λιμενικό-Αρχής Διαφάνειας-υπουργείο Ανάπτυξης-Γεν.Γραμ.Πολ. Προστασίας)
– Ασύρματες κάμερες ζωντανής μετάδοσης
– Drones περιπολιών
– Κέντρο επιχειρήσεων
– Τράπεζα» συλλογής πληροφοριών

Ήδη στη Μύκονο έχουν τοποθετηθεί 40 ασύρματες κάμερες στα σοκάκια, ενώ έχουν επιστρατευτεί 15 drones που θα πετούν πάνω από ύποπτα σημεία και θα δίνουν ζωντανά εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων έτσι ώστε αν όντως διασπιστωθεί ότι διοργανώνεται κορωνοπάρτι να υπάρξει έγκαιρη παρέμβαση.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει σταδιακά σε Σαντορίνη, Ρόδο, Πάρο και άλλα νησιά.

Πέρα από τις βίλες στο… μάτι της αστυνομίας μπαίνοην επίσης πλατείες, πεζόδρομοι και ταράτσες, αλλά και παραλίες, που συχνά έχει διαπιστωθεί το τελευταίο διάστημα ότι γίνονται χώροι φιλοξενίας πάρτι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook