Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα που δεν είναι σημαντικά, ανέφερε η ίδια

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη συνάντηση του Τζέιμς Καφετζή με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής όπου μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί ενώ παράλληλα κατηγόρησε και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για εμπάθεια προς το πρόσωπο του.

Μάλιστα λίγο μετά την αποχώρηση του από την εκπομπή, δήλωσε ότι βρέθηκε καλεσμένος στο «Love It» χωρίς να το θέλει πραγματικά, μόνο και μόνο επειδή έχει υπογράψει συμβόλαιο.
Σήμερα το πρωί η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» περίμενε την Ιωάννα Μαλέσκου για μια δήλωσή της σχετικά με το συμβάν,ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα.

«Καλέ δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον James, εσείς να μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου, γιατί απ’ όσο γνωρίζω δεν έγινε κάτι. Όχι δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Είναι λογικό. Δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει και σε καμιά περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια. Και έτσι να συνέβαινε εντάξει μέσα στη ζωή είναι όλα.

Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, αυτό είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να τηρείς το συμβόλαιο σου σε τιμά. Ακόμη και το ότι παρευρέθηκε. Στις 16 Ιουλίου κάνουμε φινάλε. Γενικά το από κοντά δίνει απαντήσεις…» τόνισε η παρουσιάστρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook