Επαληθεύθηκαν τα προγνωστικά και η Μαργαρίτα είναι πλέον η πρώτη Ελληνίδα Masterchef...

Από την περασμένη εβδομάδα, οι δύο φιναλίστ – η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, υποβλήθηκαν σε πέντε απαιτητικές δοκιμασίες

Χθες, ο εξώστης ήταν γεμάτος από τους υπόλοιπους παίκτες του φετινού ριάλιτι και τους φίλους των δύο διαγωνιζόμενων.

Οι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν τα πιάτα του 49χρονου σεφ Jason Atherton, ο οποίος είναι κάτοχος ενός αστεριού Michelin, ενώ υπήρξε «δεξί χέρι» του Gordon Ramsay στο εστιατόριο «Maze» στο Λονδίνο και συμπαρουσίασε την εκπομπή του «My Kitchen Rules».

Οι βαθμολογία των φιναλίστ

Για τη δοκιμασία στην Χαλκιδική, η Μαργαρίτα έλαβε 8/10 και έφτασε στους 16. Ο Διονύσης, έχοντας 7/10 από την ομαδική, έλαβε άλλο ένα επτάρι.

Στην τρίτη βαθμολογία, με τον διάσημο σεφ Fredrik Berselius, η Μαργαρίτα έλαβε 7/10. Για την ίδια προσπάθεια, ο αντίπαλός της 8/10..

Λίγο πριν το τελικό αποτέλεσμα, ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε τη βαθμολογία για το μενού των δύο φιναλίστ στο MasterChef 5. Η Μαργαρίτα πήρε 7/10 όπως και ο Διονύσης. Έτσι, η Μαργαρίτα διατήρησε το προβάδισμα με έναν βαθμό.

Στην τελευταία βαθμολογία η Μαργαρίτα έλαβε 8/10 από τον Βρετανό σεφ και έφτασε έτσι σε σύνολο τους 38 βαθμούς. Με 7/10 ο Διονύσης βρέθηκε δύο βαθμούς πίσω.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook