«Έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές με τη Μαρία», ανέφερε η παρουσιάστρια

Στη ρήξη της σχέσης της με την Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου στην σημερινή εκπομπή «Ευτυχείτε».

Οι φήμες για τις αιτίες της ρήξης ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες έδιναν και έπαιρναν για καιρό, όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, οι δύο γυναίκες ξεπέρασαν τις διαφορές τους και πλέον είναι πιο κοντά.

«Όταν ξεκίνησα να βγαίνω μπροστά από τις κάμερες και με την Μαρία Ηλιάκη και με τον Νίκο Μουτσινά δέθηκα πάρα πολύ. Πρώτα με τη Μαρία και μετά με τον Νίκο. Και επειδή με την Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας, και ήξερα πόσο πολύ θέλει αυτό το παιδάκι, κι επειδή είμαι κι εγώ σε μια φάση που μακάρι… Απλά συγκινούμαι…» είπε η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια.

«Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Στο μυαλό μου όλον αυτόν τον καιρό, όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να την αγκαλιάσω και ξαφνικά μιλάμε και μου έγραψε “Πόσο όμορφα μιλάς για μένα”. Της έστελνα μηνύματα συνέχεια, είχαμε επικοινωνία και ξαφνικά σαν να έχουν γίνει delete όλες οι άσχημες στιγμές.

»Και θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές και τις δύσκολες. Γιατί με τη Μαρία και το Νίκο είχαμε βιώσει δύσκολες στιγμές ο ένας του άλλου. Θυμάμαι που είχε χάσει τη μαμά της, μια πολύ δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε σταθεί πάρα πολύ…

»Και λέω, ρε παιδί, μήπως τότε είχαμε κάνει λάθη και δεν θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook