Πολλές οι αντιδράσεις για το περίφημο «συνέδριο γονιμότητας» το οποίο ακυρώθηκε - Ξέσπασαν οι γυναίκες της ελληνικής σόου μπιζ

Το προωθητικό βίντεο του συνεδρίου έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Στο βίντεο της εκδήλωσης η γυναίκα που έχει κλείσει τα 40 απολογείται στον εαυτό της και στην κοινωνία για το γεγονός ότι επένδυσε στην εκπαίδευσή της και την καριέρα της αντί να κάνει οικογένεια.

Τελικά οι διοργανωτές αποφάσισαν την επ’ αόριστον αναβολή του.

Οι αντιδράσεις στα social media και τις τηλεοπτικές εκπομπές ήταν πάρα πολλές και έντονες…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα ήταν ομιλήτρια στο συνέδριο. Η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα μετά τον σάλο που προκάλεσε η προβολή του βίντεο:

«Εμένα, όταν με προσέγγισαν οι διοργανωτές πριν από μερικούς μήνες, μου δόθηκε ως ξεκάθαρη οδηγία ότι γίνεται ένα συνέδριο με σκοπό να διερευνηθούν τρόποι και λύσεις για το πως αντιμετωπίζουμε την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Ελλάδα… Ο σάλος δικαίως προκλήθηκε με αυτό το βίντεο, γιατί βλέπουμε ξαφνικά ότι η μητρότητα ορίζεται μόνο από ένα ρολόι, που χτυπά απειλητικά από πάνω σου και έχει να κάνει με μια αντίστροφη μέτρηση σε σχέση με τα χρόνια της ηλικίας σου, ενώ ουσιαστικά το ιερό ταξίδι της μητρότητας έχει να κάνει με πάρα πολλές περιστάσεις. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Κάθε γυναίκα αποφασίζει και επιλέγει αν θέλει να γίνει μάνα. Αν δεν γίνεις μάνα δεν σημαίνει ότι δεν είσαι μια πλήρης προσωπικότητα. Η κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα της και τη ζωή της με τον τρόπο που επιθυμεί, όχι με τις προσταγές της κοινωνίας, όχι με τις προσταγές ενός ρολογιού και δικαίως ξεσηκώθηκε ο κόσμος. Ενημερώθηκα το Σάββατο το βράδυ, είδα το βίντεο, αμέσως έστειλα μήνυμα και είπα ότι εγώ δεν θέλω να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο…» είπε μεταξύ άλλων:

Μαίρη Συνατσάκη

Μαρία Κορινθίου

Πέγκυ Ζήνα

Άννα Μαρία Βέλλη

Μαντώ Γαστεράτου

Καίτη Γαρμπή

Κατερίνα Καινούργιου

Όλγα Κεφαλογιάννη

(Με πληροφορίες από tlife, Αlpha, thetoc & social media)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook