Viral γίνονται οι επικές ατάκες που ακούγονται στην εκπομπή Ρουκ Ζουκ, με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Και τι δεν έχει ακούσει η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ ενώ οι ατάκες που λέγονται χαρίζουν πολύ γέλιο στους τηλεθεατές.

Χαμός στο παιχνίδι με την περιγραφή για τα αγγούρια

Μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη όταν «Πράσινα και κάθεσαι πάνω… εσύ», είπε ο παίκτης και η Ζέτα πάγωσε! Το συγκεκριμένο περιστατικό, έγινε σε σε παλαιότερη εκπομπή, έχει γίνει viral οπως και πολλές ακόμη σκηνές από το τηλεπαιχνίδι.

Άλλη μια διασκεδαστική σκηνή με τον “προικισμένο” παίχτη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και o επόμενος παίκτης που έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια να πάθει …εγκεφαλικό, για μια ακόμα φορά. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας ο παίκτης κλήθηκε να περιγράψει τη λέξη «προσόντα» στα υπόλοιπα άτομα της ομάδας του. Μετά το ανδρικό μόριο, τώρα «έσκασε» νέο μαργαριτάρι με τα προσόντα…

Μόλις τελικά η συμπαίκτριά του κατάφερε να βρει τη λέξη ξεστόμισε νευριασμένη «Καλά, πας καλά;», με τη Ζέτα να μην έχει λόγια γι’ αυτό που συνέβη στο πλατό. «Τώρα θα το πω!», είπε στην παρουσιάστρια πριν χτυπήσει την πλάτη της πρώτης συμπαίκτριάς του για να της περιγράψει τη λέξη. «Στους άντρες, τα γεννητικά όργανα είναι… Έχω μεγάλα…», με την συμπαίκτριά του να μην καταλαβαίνει και την Ζέτα Μακρυπούλια να ξεσπά στα γέλια.

Τελικά η κοπέλα βρήκε τη λέξη, αλλά όταν συνειδητοποίησε τι εννοούσε ο συμπαίκτης της γύρισε και του είπε: «Καλά πας καλά;;;». Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε ένας μικρός χαμός στο πλατό με το βίvτεο να έχει γίνει viral.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook