Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor!

Λίγο μετά τη 1:00 το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός έκανε την αποκάλυψη και όλοι οι παίκτες έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον Σάκη και να τον συγχαρούν, ενώ οι γονείς και οι φίλοι του άρχισαν τους πανηγυρισμούς.

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη! “Όταν λέμε ότι στήριξε, στήριξε. Δεν το λέμε για το τρόπαιο, αυτό ένιωσα, αυτό είπα. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου. Σε αυτό το παιχνίδι περνάνε έτσι οι μέρες που δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα, απλά αντιμετωπίζεις την κάθε ημέρα ξεχωριστά, προσπαθείς να επιβιώσεις και οι σκέψεις σου μένουν εκεί. Το σίγουρο είναι ότι δημιουργήθηκε μια οικογένεια. Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε ξανά μαζί, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω να φύγει από τη ζωή μου, γι’ αυτό κρατάει το τρόπαιο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος! Ευχαριστώ όλο τον κόσμο από την καρδιά μου”.

Πόσα χρήματα κέρδισε

Πέρα από το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ ο Σάκης Κατσούλης όλο αυτό το διάστημα πληρωνόταν για την παραμονή του στο παιχνίδι ενώ κάποια στιγμή η παραγωγή του Survivor προχώρησε και σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου με μεγαλύτερη αμοιβή τόσο για εκείνον όσο και για τη Μαριαλένα.

Μπήκε στο ριάλιτι στις 21 Φεβρουαρίου και πληρωνόταν, μέχρι τα τέλη του περασμένου Μαΐου μεταξύ 1.500-2.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια έπαιρνε 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Έτσι, ο νικητής του Survivor συγκέντρωσε συνολικά περίπου 140.000 ευρώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook