Σάλος από την αποκάλυψη Τριαντάφυλλου ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε σεξ με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο!

«Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος και παρά την προσπάθεια του Γιώργου Λιανού να τον σταματήσει, είπε:

«Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!»

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τον σάλο που έγινε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μετά από αυτή τη δήλωση!

Καλεσμένη Στη φωλιά των Κου Κου, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να βγάλει την Κατερίνα Καραβάτου από τη δύσκολη θέση, αφού η παρουσιάστρια έψαχνε τον κατάλληλο τρόπο να της κάνει την ερώτηση σχετικα΄με τα όσα είπε ο τραγουδιστής!

«Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου. Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις