Σάλος από την αποκάλυψη Τριαντάφυλλου ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε σεξ με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο!

«Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος και παρά την προσπάθεια του Γιώργου Λιανού να τον σταματήσει, είπε:

«Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!»

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τον σάλο που έγινε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μετά από αυτή τη δήλωση!

Καλεσμένη Στη φωλιά των Κου Κου, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να βγάλει την Κατερίνα Καραβάτου από τη δύσκολη θέση, αφού η παρουσιάστρια έψαχνε τον κατάλληλο τρόπο να της κάνει την ερώτηση σχετικα΄με τα όσα είπε ο τραγουδιστής!

«Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου. Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook