Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο Σάκης Κατσούλης, ο μεγάλος νικητής του Survivor.

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στο Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου για τη σχέση του με τη Μαριαλένα, για τους γονείς της και για τα αρνητικά περί βίας που ακούστηκαν.

Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης απάντησε για όλα… Για το αν η σχέση του με την Μαριαλένα ήταν σκηνοθετημένη, για τον λόγο του χωρισμού αλλά και για την φημολογία περί βίας που ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Σάκης Κατσούλης,είπε ότι η σχέση του με την Μαριαλένα σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκηνοθετημένη λέγοντας μάλιστα πως ήταν πάντα στο πλευρό της και ήταν εκεί για να την πάρει μια ζεστή αγκαλιά. Όσο για το λόγο που χώρισαν είπε πως εξαιτίας της καραντίνας και του φανταρικού υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους.

«Δεν έχω καμία σχέση με καμία μορφή βίας. Νομίζω ότι φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Και που μπαίνει στα αυτιά μου είναι πολύ αρνητικό. Ούτε καν με τριαντάφυλλα δεν χτυπάμε μια γυναίκα. Εννοείται πως είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα», απάντησε σε όσα έχουν ακουστεί εναντίον του για να συνεχίσει: «Η Μαριαλένα έχει απαντήσει σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά για το τι θέλει να κάνει μαζί της είπε χωρίς να δώσει σαφή απάντηση: «Τη λατρεύω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου αλλά το ερωτικό κομμάτι είναι διαφορετικό».

«Νομίζω η αγάπη είναι πιο δυνατή από τον έρωτα. Είχε happy end… Δεν γίνεται να κρυφτεί τίποτα. Αρχικά τσακωνόμασταν συνέχεια με την Μαριαλένα. Δεν γίνεται να είναι σκηνοθετημένο. Είναι πολύ πιο δύσκολο το Survivor για μια γυναίκα. Ήταν από την πρώτη ημέρα, η μόνη γυναίκα που άντεξε μέχρι το τέλος. Οι ορμόνες χτύπαγαν καμπανάκια. Είναι λογικό να ξεσπάει. Είναι λογικό να κάνω ένα βήμα πίσω, την ήξερα καλά. Την είχα πάντα αγκαλιά όταν έκλαιγε… και έκλαιγε συνέχεια!

Νόμιζα ότι χώρισαν πάρα πολλά ζευγάρια μέσα στην καραντίνα. Υπήρχε πολύ ένταση, μεγάλη πίεση. Ήμασταν συνέχεια μαζί. Γενικά υπήρχε μια τριβή. Ήξερα τι θέλει, ήξερε τι θέλω. Δεν ήταν άλλη γυναίκα η πέτρα του σκανδάλου. Με την Χριστίνα υπήρχε ένα φλερτ για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Νομίζω η Μαριαλένα έχει απαντήσει για το αν υπήρχε βία. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Ούτε καν. Κάθε χωρισμός όταν ρωτήσεις τον άνδρα ή την γυναίκα, το αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Σε κάθε σχέση. Ως διαφορετικές προσωπικότητες το αντιλαμβάνεσαι αλλιώς» εξομολογήθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιβάνη είπε πως ήξερε για φήμες μεταξύ τους. Μάλιστα είπε πως δεν θα διεδικούσε μια κοπέλα που είναι αλλού.

Στην ερώτηση της Ιωάννας Μαλέσκου πως σχολιάζει τις αρνητικές δηλώσεις για το πρόσωπο του από την μητέρα και την γιαγιά της Μαριαλένας είπε ότι τις καταλαβαίνει γιατί δεν ξέρουν όλο το στόρι και συμπλήρωσε:

«Δεν θα ήθελα ένα κορίτσι που δεν με θέλει η οικογένειά της. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω από όλα», είπε ο νικητής του Survivor για να συνεχίσει: «Ο καθένας το βλέπει από την δική του οπτική γωνία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook