Ο φιναλίστ του Survivor Ηλίας Μπογδάνος έχασε το έπαθλο με εξαιρετικά μικρή διαφορά από το Σάκη Κατσούλη.

Ο Ηλίας Μπογδάνος παρόλα αυτά έχει κάθε λόγο να χαίρεται καθώς έφτασε πολύ μακριά με το Survivor και τώρα το διασκεδάζει με τους δικούς του ανθρώπους που χτες του έκαναν και πάρτι.

Αυτό που βιώνω είναι μαγικό” παραδέχεται, , ο φιναλίστ του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος.

Το απόγευμα της Τρίτης, μια ημέρα μετά τον φαντασμαγορικό τελικό , ο τραγουδιστής και φιναλίστ του Survivor θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης στους διαδικτυακούς του φίλους!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Μπόγδανος δημοσίευσε μια κεφάτη φωτογραφία από δρόμο της Αθήνας στην οποία κρατάει με ενθουσιασμό ένα χάρτινο ταμπελάκι που αναγράφει «Amigos Para Siempre» συνοδεύοντας την από το παρακάτω μήνυμα:

“Δεν μπορώ να το περιγράψω, όσες φορές και να το πω δεν φτάνουν. Ευχαριστώ!!! Αυτό που βιώνω είναι μαγικό, τόση αγάπη είναι αδιανόητη και είναι το δικό μου έπαθλο». «Η αγάπη μένει, αυτό να θυμάστε! Τα καλύτερα έρχονται” συμπλήρωσε ο φιναλίστ του Survivor, Ηλίας Μπόγαδνος αποσπώντας πλήθος θετικών σχολίων και αντιδράσων!


Από τον τελικό του Survivor έλλειψε η Χριστίνα Κεφαλά , που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται με πνευμονία στο νοσοκομείο απ όπου στέλνει το δικό της μήνυμα. Δείτε εδώ αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook