Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι αγρότης – Δεν πήρα ποτέ καλή κριτική στο θέατρο» [video]
![Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι αγρότης – Δεν πήρα ποτέ καλή κριτική στο θέατρο» [video]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/07/5679-1024x570.jpg)
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την απασχόλησή του με τη γη, τις αλλαγές στην κοινωνία, αλλά και τις... κακές κριτικές που έχει δεχτεί αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη!».
«Ήμουν, είμαι και θα είμαι αγρότης. Αγρότης γεννήθηκα και αγρότης θα πεθάνω. Κάνω και άλλα πράγματα, όπως είναι η ηθοποιία και η τοπική αυτοδιοίκηση. Εμένα οι ρίζες μου ήταν στην Στυλίδα. Έκανα μία παρένθεση και επέστρεψα. Βασανίστηκα πολύ όσο ήμουν σε αυτή την παρένθεση. Με κούρασαν οι πολλές ώρες δουλειάς και οι ρυθμοί της πρωτεύουσας. Στα 42 μου δεν άντεξα και γύρισα στη Στυλίδα», δήλωσε ο ηθοποιός.
Ο Απόστολος Γκλέτσος θεωρεί πως μάλλον τον βοήθησε η εξωτερική του εμφάνιση στην καριέρα του. «Όχι η ομορφιά, αλλά το φιζίκ μου», τόνισε.
Οι αλλαγές στην κοινωνία
Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι πολύ αισιόδοξος και βλέπει αλλαγές στην κοινωνία, οι οποίες αφορούν τη νεότερη γενιά.
«Αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες αλλάζουν τα αστικά κέντρα και με άλλες ταχύτητες η επαρχία. Και οι δύο αλλαγές γίνονται προς το καλύτερο και αφορούν τις νέες γενεές. Το βλέπω από την κόρη μου και από άλλα παιδιά. Νομίζω πως πάμε καλύτερα. Οι άνθρωποι της πόλης είναι περισσότερο προβληματισμένοι και προβληματικοί. Οι άνθρωποι της επαρχίας έχουν αλλού είδους προβλήματα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένοι».
Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στην επίμαχη δήλωση που είχε κάνει και είπε πως «η δήλωση για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».
«Δεν πήρα ποτέ καλή κριτική»
«Πάντα υπάρχει το κακό, το λάθος. Είναι λίγο, αλλά κάνει πολύ θόρυβο και πουλάει. Οι δημοσιογράφοι θα βρουν το κακό να το φωτίσουν και να γίνει ντόρος, να γίνει θέμα συζήτησης. Δεν σημαίνει ότι αυτό μας καθορίζει. Είναι λίγο κλειδαρότρυπα», είπε ο ηθοποιός.
Μάλιστα, μοιράστηκε και τη… βιτριολική κριτική που δέχτηκε από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, όταν έπαιζε στο θέατρο με την παράσταση «Ψηλά από τη γέφυρα».
«Δεν πήρα ποτέ μου καλή κριτική στο θέατρο. Έρχεται ο Γεωργουσόπουλος και βλέπει το έργο «Ψηλά από τη Γέφυρα». Γράφει διθυράμβους για την παράσταση και με αφήνει τελευταίο και γράφει τα εξής: ‘Ο Απόστολος Γκλέτσος, εάν και προσπάθησε πολύ, δεν κατάφερε να καταστρέψει την παράσταση’. Με το συγκεκριμένο γέλασα πολύ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Σέρρες: Νέα σύλληψη 60χρονου από τη Γεωργία για κατασκοπεία στο Στρατόπεδο Κλεισάρη
- «Η γη της ελιάς»: Η Αρετή δολοφονείται και συλλαμβάνεται ο Στάθης – Είναι αθώος ή ενοχος;
- Δημοσκόπηση GPO: Αυξάνει τα ποσοστά της η ΝΔ, δεύτερο κόμμα η Πλεύση Ελευθερίας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ
- Το opaponline.gr κληρώνει τρεις ταξιδιωτικές επιταγές* αξίας 1.000 ευρώ για 3 τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή έως τις 18 Μαΐου
- Έκρηξη έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 39χρονη γυναίκα, σεσημασμένη για ληστείες – Τι εξετάζουν οι αρχές
- ΕΡΤ1 – «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία»: «Η δισκογραφία στη δεκαετία της Αλλαγής» (Α’ Μέρος) – Κυριακή 04.05.2025
- ACTION 24: O Μιχάλης Κουινέλης έρχεται το Σάββατο 3 Μαίου στην «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ» -Τρέϊλερ
- Νομική Σχολή: Η καταδρομική επίθεση των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων – Βίντεο – ντοκουμέντο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook