O Ηλίας Μπογδάνος ο φιναλίστ του φετινού Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στο Love It και άνοιξε την καρδιά του για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο Ηλίας Μπογδάνος η χειρότερη στιγμή του στο Survivor ήταν όταν μίλησε άσχημα για τον Σάκη Κατσούλη.

Ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Αν θα άλλαζα ένα πράγμα θα ήταν η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο”, εξομολογήθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ήρθε και η έκπληξη της εκπομπής στον Ηλία Μπογδάνο καθώς εμφανίστηκε στο παράθυρο ο Σάκης Κατσούλης:

«Ντρέπομαι Σάκη. Το είδα τώρα και στην τηλεόραση πρώτη φορά», είπε ο Ηλίας και ο Σάκης απάντησε: «Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα».

Οι δύο φιναλίστ στον αέρα της εκπομπής συζήτησαν για το επεισόδιο στο παιχνίδι με την Ιωάννα Μαλέσκου να λέει στον Ηλία Μπογδάνο ότι έχει μεγαλείο ψυχής και τον μεγάλο νικητή του τελικού τον Σάκη Κατσούλη να της αποκαλύπτει τι έκαναν οι δύο φιναλιστ στα παρασκήνια του τελικού πριν βγεί το αποτέλεσμα. «Είμασταν οι δυο μας  και ο Ηλίας πήρε την κιθάρα και τραγουδούσαμε ..»

Όταν ο Ηλίας μίλησε άσχημα για το Σάκη

«Η χειρότερή μου στιγμή ήταν όταν είχαν φύγει τα παιδιά στα μεγάλα έπαθλα για Μαϊάμι. Ένιωσα ότι έχανα τον εαυτό μου τελείως. Ένιωθα μια τοξικότητα μέσα μου. Η χειρότερη μου στιγμή ήταν όταν μίλησα άσχημα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Ντράπηκα για τον εαυτό μου. Όταν συζητάς ένα πράγμα συνέχεια, το κρατάς μέσα σου. Αν θα άλλαζα ένα πράγμα θα ήταν η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο. Το καλό είναι ότι επειδή ένιωθα τύψεις, έπιασα τον Σάκη και του μίλησα ανοιχτά «Φίλε είχα ξενερώσει τέρμα που με κέρδιζες»…», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Ντρέπομαι Σάκη», είπε ο Ηλίας Μπογδάνος στον Κατσούλη, το είδα τώρα και στην τηλεόραση πρώτη φορά», είπε και ο Σάκης απάντησε: «Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα».

«Το κλίμα στην παραλία με είχε κάνει να σε βλέπω σαν εχθρό. Μετά ήρθα στα συγκαλά μου και είπα Λιάκο μη χτυπάς τον εαυτό σου. Εκείνη τη στιγμή περνούσαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Μετά ξύπνησα. Έχω συναναστραφεί με πολλούς κακούς ανθρώπους στον έξω κόσμο, όχι σαν τα παιδιά του Survivor. Δεν έχω νιώσει ποτέ τοξικότητα, να κράξω άλλον άνθρωπο. Μου βγήκε αυτό το πράγμα εκεί» εξήγησε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Ήξερα ότι δεν είσαι έτσι και κάποιος σε είχε επηρεάσει. Η συγγνώμη σου είναι αποδεκτή. Όταν ήμασταν μαζί στην κόκκινη ομάδα, ζήσαμε την καλύτερη περίοδο στο Survivor».

Δείτε τα όσα είπαν ο Ηλίας Μπογδάνος με τον Σάκη Κατσούλη μετά το 16.56

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook