Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.. Οι τρεις είναι κολλητοί και αχώριστοι φίλοι!

Ειδικά η Χριστίνα, έχει κοινή αγάπη με τον Ηλία το spinning, έναν νέο τρόπο γυμναστικής με ποδήλατα! Οι δυο τους μάλιστα περνούσαν πολλές ώρες στην προπόνηση πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο φετινό Survivor και η εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου τον ρώτησε αν όλο αυτό το διάστημα ο Σάκης Τανιμανίδης τον στήριζε, καθώς προκάλεσε ερωτήματα το ότι δεν ανέβαζε τίποτα για εκείνον στα social media.

«Μιλήσαμε με τον Σάκη Τανιμανίδη. Όπως όλοι ξέρετε έχει ένα νέο συμβόλαιο, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν εύκολο να ανεβάζει κάτι για το Survivor. Δεν ήταν εύκολη η θέση του. Αλλά με στήριξε με άλλους τρόπους. Ξέρω πολύ καλά κάποια πράγματα. Το κινητό μου κράσαρε και δεν έχω δει κανένα μήνυμα. Αλλά επειδή μιλήσαμε στο τηλέφωνο έκανε κάποιες κινήσεις που με στήριξαν χωρίς να φανούν και αυτό τον τιμάει» αποκάλυψε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Τώρα μένει να αποκαλυφθεί ποιες ήταν αυτές οι …μυστικές κινήσεις στήριξης και το πόσο τελικά βοήθησαν τον τραγουδιστή!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook