H πρώτη Ελληνίδα Masterchef ανοίγει την καρδιά της σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη...

Η σεφ από τη Λέσβο, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού! Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Kapa μίλησε για τη δημοσιότητα που απολαμβάνει, για την άβολη στιγμή που έζησε σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση και για το παρελθόν της….

«Με έχει τρομάξει λίγο η τηλεόραση, αυτή η ξαφνική δημοσιότητα. Σου φοράνε ταμπέλες στην TV. Εγώ πήρα την ταμπέλα του λαϊκού-καλού παιδιού. Όχι ότι δεν μου αρέσει, ίσα ίσα, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα ξεχαστεί κι αυτό, θα ’ρθει ένας άλλος να πάρει τη θέση σου και θα ξεφουσκώσεις. Η μαμά μου τις προάλλες μίλησε αυθόρμητα σε μια πρωινή εκπομπή για τον θάνατο του πατέρα μου και αισθάνθηκα πολύ άβολα.

Τι χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος πού μεγάλωσα εγώ και τι έχω περάσει; Σε τι αποσκοπεί; Σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής μπήκα. Αν ήθελα να πουλήσω το δράμα μου, θα πήγαινα σε άλλη εκπομπή. Δεν θέλω να σκαλίζω το παρελθόν, δεν ωφελεί. Να στενοχωρηθώ για πράγματα που ούτε καν θυμάμαι; Δεν είμαι αχάριστη με τη ζωή. Πέρασα δυσκολίες, αλλά δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Μεγάλωσα με αγάπη, δίπλα σε υπέροχους ανθρώπους. Ξέρεις, τώρα τελευταία πολλοί μού λένε να κάνω ψυχοθεραπεία, αλλά σκέφτομαι «αφού δεν ξέρω τι πρόβλημα έχω, τι να πάω να πω;», τόνισε η Μαργαρίτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook