Η Ιωάννα Τούνη πέρασε μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή αλλά τελικά έκανε ένα σημαντικό βήμα στη ζωή της.

Η Ιωάννα Τούνη, μετά από πολύ ψάξιμο βρήκε το σπίτι που ονειρευόταν στη Θεσσαλονίκη και το αγόρασε.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η επιχειρηματίας κατά καιρούς μέσα από τα social media, τον τελευταίο χρόνο έχει μετακομίσει τουλάχιστον εννέα φορές – μια φορά τον μήνα. Ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρετζή, με τον οποίο συγκατοικούσαν κάτω από την ίδια στέγη, η Ιωάννα Τούνη συνεχώς αλλάζει σπίτια, μέχρι να βρει εκείνο που θα μπορούσε να αγοράσει και να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της ζωής της.

Η Ιωάννα Τούνη, που έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία ρούχων επέστρεψε χθες στο Youtube και μας έδειξε για πρώτη φορά το σπίτι που αγόρασε. Μπορεί μέχρι στιγμής το διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να θυμίζει… οικοδομή, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη με όρεξη και μεράκι είναι αποφασισμένη να φτιάξει το σπίτι που πάντα ονειρευόταν!

«Αυτό το διάστημα στη ζωή μου, τον τελευταίο χρόνο βασικά, εντάξει στο τελευταίο βίντεο δεν ήμουν πολύ στα καλά μου, τώρα είμαι πολύ καλά! Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει εννέα φορές. Έχω μείνει σε άπειρα Airbnb σπίτια γιατί περίμενα και έψαχνα να αγοράσω το δικό μου σπίτι, μιας και δέχτηκα έξωση… μετά τα τελευταία γεγονότα» λέει, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανέβασε.

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει τα διάφορα δωμάτια του σπιτιού από το σαλόνι μέχρι την κουζίνα ενώ όπως λέει η διακόσμηση να είναι μίνιμαλ με ξύλο, μάρμαρο και λευκές αποχρώσεις.

Μάλιστα έδειξε και το δωμάτιο που προορίζεται να γίνει παιδικό, όταν κάποια στιγμή αποφασίσει να κάνει παιδί ενώ τόνισε πως προς το παρόν θα είναι το δωμάτιο για τα δέματα. Φυσικά από το σπίτι δεν μπορεί να λείπει κι ένα βεστιάριο για τα ρούχα και τα παπούτσια της.

Το σπίτι της Ιωάννας Τούνη βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχει υπέροχη  θέα.

«Πιστεύω ότι θα γίνει πραγματικά πανέμορφο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά γι’ αυτό», υπογράμμισε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο με το σπίτι της Ιωάννας Τούνη:

https://www.youtube.com/watch?v=935234RdvB4

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook