Η όμορφη παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και ο ποδοσφαιριστής Μάριο Χεζόνια , έχουν συζητηθεί όσο λίγοι στο χώρο της ελληνικής showbiz.

Πριν από λίγο καιρό είχαν φουντώσει οι φήμες ότι κάτι «τρέχει» με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον παίκτη του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια.

Θυμίζουμε ότι το «φυτίλι» άναψε όταν η η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κάνει follow τον παίκτη του Παναθηναϊκού μέσα από το λογαριασμό της σκυλίτσας της, ενώ στη συνέντευξη που είχε δώσει στο The 2night Show, δεν διέψευσε τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μια τελευταία όμως κίνηση της Ιωάννας Μαλέσκου φαίνεται να βάζει «φρένο» στα σενάρια περί πιθανής σχέσης των δυο τους.

Το unfollow της Ιωάννας Μαλέσκου στον Μάριο Χεζόνια

Κι αυτό γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε την απόφαση να κάνει unfollow τον Μάριο Χεζόνια.
Και εκείνος πήρε πίσω τα likes!

Πιο πολύ απ’ όλους βέβαια έχουν στεναχωρηθεί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θεωρούσαν πως η παρουσιάστρια ήταν η ευκαιρία που έχουν για να κρατήσουν τον αστέρα στο «τριφύλλι».

Μάλιστα, κάτω από τις νέες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, την παρακαλούν να τον κάνει ξανά follow, αλλά το μέλλον θα δείξει… Ιωάννα Μαλέσκου Μάριο Χεζόνια

Πως είχε αντιδράσει η Ιωάννα Μαλέσκου  στην συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια

Να θυμίσουμε πάντως και την την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει Μάριο Χεζόνια και είχε σχολιάσει η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής Love It.

Τότε είχαν φουντώσει φήμες που ήθελαν τον Κροάτη μπασκετμπολίστα να πολιορκεί την όμορφη παρουσιάστρια, με την ίδια βέβαια να διαψεύδει.

Ο Μάριο όταν ρωτήθηκε «ποια είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια» αντέδρασε γελώντας και δήλωσε στον δημοσιογράφο: «Νομίζω ότι ξέρεις»!

Το απόσπασμα αυτό της συνέντευξης έπαιξε στην εκπομπή, με την Ιωάννα να έρχεται σε έντονη αμηχανία και να λέει: «Τα φιλιά μας να στείλουμε… Θα με κάνετε να αποσυντονιστώ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook