Βόμβα στη σόουμπιζ - Χώρισαν Βανδή και Νικολαΐδης - Τι έλεγαν πριν μερικούς μήνες

Την είδηση του χωρισμού γνωστοποίησε ο manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Αρσενάκος, μέσω ανακοίνωσης.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Πριν από μερικούς μήνες οι δυο τους είχαν μιλήσει για το γάμο τους στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος του.

«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια…» είχε πει μεταξύ άλλων ο πρώην ποδοσφαιριστής.

«Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή.

Πριν από 10 χρόνια περίπου οι δυο τους είχαν παραχωρήσει συνέντευξη στο Discovery Channel και την εκπομπή, «Rich and Famous» και μίλησαν για την οικονομική τους επιφάνεια. Τότε οι δυο τους είχαν παρεξηγηθεί από τον τύπο και την κοινή γνώμη…

«Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”. Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!» είχε πει μετά η Δέσποινα Βανδή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook