Η Μίνα Αδαμάκη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά “Τρεις Χάριτες” - Για ποιον λόγο δεν βλέπει τη σειρά

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” και αποκάλυψε γιατί δεν βλέπει την εν λόγω σειρά, αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo, αλλά και στην προσωπική ζωή της.

“Δεν έχω ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου. Αισθάνομαι φρικτά. Δεν πίστευα ότι αυτή η σειρά θα κάνει τέτοια επιτυχία. Αυτά τα πράγματα δεν τα ξέρεις ποτέ”.

Για το κίνημα Metoo:

“Λίγο πολύ αυτά γίνονται παντού, αλλά στο θέατρο πήραν μία άλλη έκταση γιατί είναι το θέατρο, γιατί είναι οι ηθοποιοί, γιατί γι’ αυτούς συζητάμε και υπάρχει ενδιαφέρον. Αν αυτοί κάνουν αυτά, σκέψου τι κάνουν οι άλλοι και λένε μετά “είδες που στα ‘λεγα που ηθοποιοί;”. Ίσως ευχαριστιούνται κιόλας, δεν θέλω να είμαι κακή, αλλά αυτό υποπτεύομαι. Τόσα χρόνια στο θέατρο δεν είχα άσχημη συμπεριφορά και το λέω κατηγορηματικά”.

Για την προσωπική ζωή της είπε ότι δεν μετάνιωσε που δεν έκανε οικογένεια. “Ήταν επιλογή μου. Τώρα δεν είμαι ερωτευμένη”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook