Η Χριστίνα Ανδρεάδου είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 2 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι το bootcamp - Πλέον έχει επιλέξει την υποκριτική!

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» είπε πως δεν πέρασε στην επόμενη φάση, επειδή ο κριτής Άγγελος Μπράτης δεν την ήθελε.

«Εγώ το περίμενα ότι με έκοβαν στο GNTM. Ήταν αναμενόμενο γιατί από την αρχή ο κύριος Μπράτης δεν με ήθελε, οπότε το περίμενα ότι κάποια στιγμή ο ίδιος θα με κόψει. Ο κύριος Σκουλός ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στους υπόλοιπους για να με περάσουν. Κι έτσι πέρασα μέχρι την τελική φάση», δήλωσε.

Στην συνέχεια μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τις ερωτικές ταινίες.

«Πριν από 3 χρόνια είχα την αναλαμπή για τις ερωτικές ταινίες. Είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι. Οι γονείς μου το πήραν, όπως θα το έπαιρναν, αν τους έλεγα ότι θα παίξω στο θέατρο. Την πρώτη φορά έκανα ταινία με το αγόρι μου. Με άλλο συμπρωταγωνιστή δεν θα έκανα, μου είναι και εμένα πιο εύκολο» είπε!

Αρχικά ασχολήθηκε με τη showbiz, το μόντελινγκ και την υποκριτική! Κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό του δημοφιλούς ηθοποιού και θεατρικού παραγωγού Mαυρίκιου Μαυρικίου! Όμως δεν έμεινε εκεί!

Πρωταγωνίστησε στην ερωτική ταινία «Christine, το κουνελάκι από την πασαρέλα», η οποία κυκλοφόρησε στο Sugarbabes.tv! Παρτενέρ της ήταν ο σύντροφός της, ο οποίος έχει το ψευδώνυμο Nek Junior… Τα γυρίσματα φαίνεται πως έγιναν σε βίλα στην Καβάλα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook