Ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγούδησε τον έρωτα και τον έζησε έντονα με γυναίκες που αγάπησε πολύ....

Στην ιστορία έχει μείνει το ειδύλλιο του με την τραγουδίστρια Δούκισσα της οποίας ήταν μουσικός και παρτενέρ της αλλά και με τη γνωστή ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη με την οποία έπαιξαν μαζί στο θρυλικό μιούζικαλ Εραστές του ονείρου.

Είχε κάνει τέσσερις γάμους. Παντρεύτηκε πρώτα τη Στέλλα Στρατηγού (1960 – 1965), ύστερα την Μαρινέλλα (1973 – 1981), μετά την Τζούλια Παπαδημητρίου και την πρώην ηθοποιό και πρ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Άντζελα Γκερέκου (παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ). Με την Γκερέκου έχουν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001.

Παντρεύτηκε την ηθοποιό Στέλλα Στρατηγού. Ο γάμος πέρασε πολλές δυσκολίες, αφού ερωτεύτηκε την Δούκισσα. Το ειδύλλιο αυτό όμως δεν κράτησε πολύ και τελικά χώρισαν και επέστρεψε στην Στέλλα Στρατηγού.

Στα γυρίσματα της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ» συνάντησε την Ζωή Λάσκαρη. Ο έρωτας που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους έκανε την Στέλλα Στρατηγού να φύγει, τελικά από την ζωή του.

Με την Ζωή Λάσκαρη έμειναν μαζί τρία χρόνια. Για εκείνη έγραψε και το τραγούδι «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά».

Κι ύστερα ήρθε στη ζωή του η Μαρινέλλα….

Μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή του υπήρξε η Τζούλια Παπαδημητρίου. Μια σχέση που κατέληξε στα δικαστήρια. Το δικαστήριο έκρινε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου, η Χαρά, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το επώνυμο Βοσκοπούλου…

Ο τέταρτος γάμος του, με την Αντζελα Γκερέκου, έγινε το 1996 και του χάρισε μια κόρη, την Μαρία (γεννήθηκε το 2001).

Στις 17 Μαΐου 2010 η Ελευθεροτυπία, είχε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Τόλης Βοσκόπουλος χρωστάει στην εφορία 5,5 εκατομμύρια ευρώ, για φοροδιαφυγή κατά την περίοδο 1993 – 1997. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου από υφυπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επικαλούμενη λόγους ευθιξίας, αλλά το 2013 επανήλθε στη δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ως υφυπουργός Πολιτισμού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook