Εδώ και λίγες ώρες οι φήμες ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν έρθει κοντά κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Οι φήμες λένε πως η γνωστή τραγουδίστρια έχει βρει νέο σύντροφο λίγες μόλις μέρες μετά την είδηση ότι παίρνει διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο δημοφιλής λογαριασμός του instagram «Soula Glamorous», διαψεύδει πως η Δέσποινα Βανδή είναι ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Όπως υποστήριξε, η Βανδή είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη, γι’ αυτό και την έχουν δει πολλές φορές μαζί του!

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Κανένας δεν γνωρίσει την πραγματική ταυτότητα της Soula Glamorous… Ωστόσο, ο λογαριασμός της στο instagram είναι από τους πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα!

Η φωτογραφία από το 2019 είναι η μόνη που κυκλοφορεί με τους δυο καλλιτέχνες δίπλα δίπλα, αλλά ήταν αρκετή για να φουντώσει τις φήμες, τις οποίες διαψεύδει η Soula!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook