Χτες η Δέσποινα Βανδή είχε γενέθλια, και ο Νίκος Κοκλώνης της ευχήθηκε με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο!

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, χαρούμενα και φωτεινά, με πολλή αγάπη και μόνο χαμόγελα όπως σου αξίζει. Να ξέρεις πως κάθε νέα αρχή μπορεί να σου σφίγγει κάποιες φορές την καρδιά, γιατί σε οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια, αλλά αυτό είναι και το συναρπαστικό. Μια νέα αρχή εμπνέει, αναζωογονεί, γίνεται δύναμη και οδηγεί σε υπέροχες εκπλήξεις! Τα καλύτερα έρχονται, είμαι σίγουρος!», έγραψε στο στόρι του, ποστάροντας μια στιγμή τους από τα backstage του Just the 2 Of Us.

Βέβαια αξέχαστη έχει μείνει η συνεργασία των δυο τους στο σόου του OPEN, η οποία επισφραγίστηκε με ένα εντυπωσιακό και απρόσμενο φινάλε! Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, στη σκηνή συναντήθηκαν για πρώτη φορά η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, σπάζοντας τα μηχανάκια των μετρήσεων της τηλεθέασης και σηκώνοντας ντόρο!

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πώς ξεκίνησε όλο αυτό το σχέδιο της κοινής τους εμφάνισής μέσω ενός βίντεο!

Σε αυτό εμφανίζονται η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι του παραγωγού να κάνουν την πρόβα πριν το σόου!

Όπως έγραψε στο instagram post του ο παρουσιαστής:

«Δέσποινα, εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου- ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δύο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά και συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του Just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μιας ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος και γω γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου -γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you, σου αξίζουν τα καλύτερα».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ερμηνεύτριες πρόκειται πολύ σύντομα να συνεργαστούν καλλιτεχνικά!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook