Η Αντριάνα Λίμα από τα πιο διάσημα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα σε ηλικία 18 ετών.

Η Αντριάνα Λίμα πόζαρε ολόγυμνη με φόντο τη θάλασσα και την πανσέληνο και «τρέλανε» όλους τους θαυμαστές της στον πλανήτη.

Το διάσημο μοντέλο από την Βραζιλία έγινε γνωστή από την πολυετή συνεργασία της με την εταιρεία Victoria’s Secret και έκανε όλα τα φλας του κόσμου να γυρίσουν πάνω της.

Η Αντριάνα Λίμα περπάτησε για πρώτη φορά στη πασαρέλα με την Victoria’s Secret το 1999, όταν ήταν μόλις 18 ετών. Ένα χρόνο μετά, υπέγραψε επίσημα συμβόλαιο με την εταιρεία και άνοιξε τα shows της για πολλές χρονιές (2003, 2007, 2008, 2010 και 2012).

Το 2004, ήταν μια από τα 5 μοντέλα που επιλέχθηκαν για να προωθήσουν την Victoria’s Secret. Οι άλλες 4 ήταν οι Τάιρα Μπανκς, η Αλεσσάντρα Αμπρόζιο, η Ζιζέλ Μπούντχεν και η Χέιντι Κλουμ.

Το 2008 φόρεσε στην πασαρέλα το σουτιέν Miracle Bra, μια δημιουργία του Martin Katz με 3.575 μαύρα διαμάντια, 117 πιστοποιημένα λευκά στρογγυλά διαμάντια, 34 ρουμπίνια και δύο μαύρες σταγόνες με διαμάντια, συνολικού όγκου 20 καρατίων.


To 2010, φόρεσε ξανά διαμαντένιο σουτιέν (Fantasy Bra) και το 2014 μαζί με την Αλεσσάντρα Αμπρόζιο φορούσαν στη πασαρέλα από ένα σουτιέν αξίας 2 εκατομμυρίων το καθένα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook