Βάνα Μπάρμπα για προφυλάκιση Φιλιππίδη: «Νιώθω μια ανακούφιση γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό»

Η Βάνα Μπάρμπα, η οποία στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις νέες εξελίξεις και την προφυλάκιση του διάσημου ηθοποιού.
«Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα… Και ρωτώ “μήπως μέσα από όλο αυτό υπάρχει ένα ταξικό bullying; Μήπως πρέπει σώνει και ντε να την πληρώσουν αυτοί που δούλευαν χρόνια και είχαν εξουσία; Μήπως παίζει κι αυτό ασυνείδητα;”» είχε πει μεταξύ άλλων τον Μάιο, τασσόμενη πάντως υπέρ του κινήματος #metoo.
Σήμερα το πρωί, η Βάνα Μπάρμπα είπε πως «όταν μιλάει η δικαιοσύνη πρέπει όλοι να σιωπούμε»:
“Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.
Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.
Αυτό που συχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή», ανέφερε χαρακτηριστικά…
Ολες οι Ειδήσεις
- Στη ΜΕΘ 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία μετά από πεζοπορία στο Μέτσοβο – Τι συνέβη
- Αθηνά Οικονομάκου: To ταξίδι της στην Αφρική – «Η καρδιά μου είναι ήδη γεμάτη»
- Στο Λονδίνο η Δέσποινα Βανδή: Περήφανη που η κόρη της πήρε το πτυχίο – Φωτογραφίες
- Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση σε οικογένεια από το Ισραήλ: «Να γυρίσετε στη χώρα σας δεν σας θέλουμε εδώ»
- Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη υποδέχθηκαν την Εθνική πόλο γυναικών -«Μου έμεινε πώς τραγουδούσατε τον εθνικό ύμνο» (εικόνες&βίντεο)
- Στ. Μιχαηλίδης: ‘Εξαλλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επικρίνει όσους πήγαν στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας – “Tείνει να μιμηθεί την τελετή απονομής Oskar”
- Kαύσωνας: Έσπασε το φράγμα των 45°C η θερμοκρασία στη Σκάλα Μεσσηνίας – «Ψήθηκε» η χώρα – Στο «κόκκινο» ο κίνδυνος πυρκαγιάς
- Big Brother: Τρεις επισκέπτες αναστατώνουν το σπίτι – Δείτε το τρέιλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook