Χτες ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ σε κελί που βρισκόταν μόνος του...

Στις φυλακές Τρίπολης οδηγείται από τη ΓΑΔΑ όπου βρισκόταν, ο Πέτρος Φιλιππίδης, έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για προφυλάκιση του μετά τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται προφυλακισμένος και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο ηθοποιός απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από καταγγελίες τριών συναδέλφων του σε βάρος του.

Αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Χτες πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ σε κελί που βρισκόταν μόνος του…

Οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήρθαν πριν μήνες, όταν τρεις ηθοποιοί, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατέθεσαν καταγγελία σε βάρος του, στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Διαβάστε αναλυτικά εδώ…

«Αυτή τη στιγμή στο Σωματείο δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Την αρχή του Σεπτέμβρη κλείνουν άλλες δύο υποθέσεις. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν έχουν ανοίξει τα στόματα. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά, επειδή υπάρχει φόβος» είπε από τη μεριά του ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook