Αναταράξεις στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όλοι κάτι έχουν να θυμηθούν από τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια της παντοκρατορίας του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται από 3 ηθοποιούς για έναν βιασμό και 2 απόπειρες βιασμού.

Σήμερα το πρωί η Ελένη Τζώρτζη μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #νοτ” για τη δική της εμπειρία από τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως το σύστημα τον κάλυπτε και θα συνεχίσει να τον καλύπτει.

«Είχα μιλήσει για τον Φιλιππίδη όταν μου φέρθηκε άσχημα αλλά δεν με άκουσε κανείς. Έγινα γνωστή όταν ο Φιλιππίδης με κατηγόρησε, εμένα δεν μου δόθηκε κανένα βήμα. Με κατηγόρησε ότι τον ενοχλούσα για να με πάρει στη δουλειά, που εγώ δεν είχαν καν το τηλέφωνό του, με υποτίμησε σαν ηθοποιό. Είχε μια αυλή. Αν δεν ήσουν στην αυλή του, ήσουν παρείσακτος.

Το πρόβλημά του ήταν ότι μάλλον ότι δεν τον πήρα τηλέφωνο για δουλειά» είπε στην εκπομπή και συνέχισε,
«Άνθρωποι που έχουν καταφέρει να ανέβουν υποβοηθούμενοι με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα έχουν κάλυψη ακόμα και μέσα στη φυλακή. Δεν αντιμετωπίζονται όλοι οι κρατούμενοι με τον ίδιο τρόπο και βλέπουμε ότι εδώ γίνονται ήδη διακρίσεις» είπε.

Λίγο αργότερα η Ελένη Τζώρτζη ανέφερε: «Το σύστημα κάλυπτε τον Φιλιππίδη και θα συνεχίσει να τον καλύπτει. Οι διασυνδέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για να είναι εκεί που είναι ήταν και μέσα από τις ελίτ και μέσα από την πολιτική. Αυτή η ελίτ δεν τον βοηθάει;

Στον χώρο μας τον ξέρανε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον δικαιολογούν αυτοί που ήταν στην αυλή του. Ακόμα και αυτοί όμως ξέρουν και τώρα μιλούν κιόλας! Ξέρανε πόσο κακοποιητικός ήταν ο Πέτρος» συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα

Τότε που ο πανίσχυρος Φιλιππίδης την είχε αποκαλέσει «αγενέστατη συνάδελφο»

Πριν από επτά χρόνια, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε ενοχληθεί από έναν θεατή που έτρωγε πατατάκια την στιγμή της θεατρικής παράστασης όπου συμμετείχε. Το γεγονός διέψευσε αργότερα ο ίδιος με την Έλενα Τζώρτζη να δηλώνει τότε ότι «Ο σεβασμός μου, έχει πει ο μπαμπάς μου, δεν επιβάλλεται, κερδίζεται».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εκείνες τις ημέρες ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και είχε απαντήσει στην ηθοποιό. «Είμαστε σε μια εποχή αποκαθήλωσης. Θέλουν κυρίως οι συνάδελφοι να αποκαθηλώνουν τα είδωλα, όχι τόσο πολύ ο κόσμος. Διαβάζω καμιά φορά στα social media ότι οι πρώτοι που κράζουν είναι συνάδερφοι. Αυτό είναι τραγικό. Ήταν μια συνάδελφος πέρσι, με ένα περιστατικό που είχε γίνει, που είπε ότι ο “σεβασμός δεν απαιτείται, κερδίζεται”» είπε αρχικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Γιατί να τον κερδίσω τον σεβασμό; Τον απαιτώ! Όταν ανεβαίνω στην σκηνή, ξέρει ο κόσμος πώς παίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω έκπτωση σε καμία παράσταση. Τον απαιτώ. Συνάδελφοι που σε παρακαλούσαν να τους πάρεις στην δουλειά…. Αυτό ήταν με μια συνάδελφο…. Μια αγενέστατη συνάδελφος» συμπλήρωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης που κλήθηκε να πει το όνομα και ανέφερε ότι μιλούσε για την Έλενα Τζώρτζη.

Η ηθοποιός είχε απαντήσει στον Πέτρο Φιλιππίδη μέσω της ιστοσελίδας Fthis.gr «Έχω συνεργαστεί μία φορά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πριν πολλά χρόνια στο θέατρο, σε μια αριστοφανική παράσταση. Ο κύριος Φιλιππίδης με είχε βρει ήδη στον θίασο όταν ήρθε. Αν εννοεί ότι μου επέτρεψε ως πρωταγωνιστής να συνεχίσω να υπάρχω στον θίασο και μετά την δική του προσθήκη, τι να πω… Σε όλη μου την καριέρα πήγαινα σε ακροάσεις κι έπαιρνα ρόλους γιατί το άξιζα, δεν ζήτησα ποτέ καμία χάρη από κανέναν και δεν είχα και γνωριμίες για να παίρνω δουλειές», είπε τότε η Ελένη Τζώρτζη.

«Από το πρωί μου τηλεφωνούν δημοσιογράφοι και μου ζητούν να απαντήσω σε όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εμένα. Μου έδωσε μια δημοσιότητα την οποία δεν αποζητούσα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αυτός που είναι. Μιλάει εκείνος για ευγένεια; Να έλεγε ο Γιώργος ο Μιχαλακόπουλος που εκτιμώ βαθύτατα και είναι γλυκύτατος άνθρωπος ότι είμαι αγενής, να το σκεφτώ και να στεναχωρηθώ. Να μου το πει ο Πέτρος Φιλιππίδης; Από το πρωί γελάω!» συμπλήρωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook