Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι πια μαζί,όμως λένε πως συνεχίζουν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον...

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 11 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ήδη μετακομίσει στον Κεραμεικό, όμως ακόμα και τώρα επισκέπτεται το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα, προκειμένου να φροντίζει τα κατοικίδιά τους.

Οι δυο τους λένε πως εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο…

Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια γνωρίστηκαν το 2010 στα Mad Awards και ο έρωτας τους γεννήθηκε όταν οι δυο τους άρχισαν να κάνουν μαζί διακοπές στην Πάρο, όπου ο τραγουδιστής διαθέτει εξοχικό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις του, είχε παραδεχτεί ότι η Ζέτα του στάθηκε σαν βράχος στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που πέρασε…

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στην Σαμοθράκη, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook