Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη. Κατά τη διαρκεια του Survivor, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, με αρκετούς να λένε πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, αν και οι ίδιοι το διέψευδαν στνεχώς!

Πριν λίγο καιρό η Άννα Μαρία είχε πει στην εκπομπή Love It:

«Είχα πει στην κόκκινη ομάδα ότι ο Νίκος θα βγει ο πιο δημοφιλής γιατί εάν ήμουν 19 χρονών όλες μου τις ψήφους θα τις έδινα στον Μπάρτζη. Εάν έβλεπα στα 19 μου τον Νίκο στην τηλεόραση θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του…. Με τον Νίκο και τον James ήμουν πολύ κοντά, ήταν οι πιο δυνατές μου σχέσεις και δεν θα μείνουν μόνο μέσα στο παιχνίδι. Είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε το σ’ αγαπώ. Πουλάνε πολύ οι ερωτικές σχέσεις στην τηλεόραση, γι’ αυτό μπήκε και ο Σάκης στο παιχνίδι.

Ξέρω από μοντάζ. Εάν πάρεις την εικόνα μιας αγκαλιάς και βάλεις ένα ροκ τραγούδι είναι πολύ διαφορετικό από το να βάλεις ένα ρομαντικό. Κάθε βράδυ κάναμε μασάζ ο ένας στο χέρι του άλλου γιατί μας χαλάρωνε πάρα πολύ. Κοιμόμουν ανάμεσα στα δύο παιδιά.

Γυρνούσα και ήμουν μούρη με μούρη και με τους δύο. Και με τη Μαριαλένα κοιμόμασταν η μία πάνω στην άλλη. Δεν κατηγορήθηκα για σχέση και με τη Μαριαλένα».

Οι δυο τους κάνουν παρέα και έξω από το παιχνίδι. Μετά το ριάλιτι έκαναν μαζί διακοπές στη Σίφνο και τη Ρόδο… Πολύ συχνά συναντιούνται και διασκεδάζου, όπως έκαναν και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όπου και βρέθηκαν σε συναυλία του Νίκου Βέρτη. «Εντάξει παιδιά μου μιλούσε για τον Βέρτη τόσους μήνες, μας έπρεπε», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη σε μία από τις αναρτήσεις της.

Δείτε αναλυτικά!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook