Χρήστος Φερεντίνος για Σοφία Παυλίδου: «Στην περίπτωσή της φοβήθηκαν να την στηρίξουν»

Όσα σχολίασε ο Χρήστος Φερεντίνος για τα όσα είχε καταγγείλει παλιότερα η Σοφία Παυλίδου με αφορμή όλες τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις.
Ο Χρήστος Φερεντίνος με αφορμή όλα αυτά τα περιστατικά που βγήκαν στο φως, αναφέρθηκε και στο περιστατικό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου, η οποία σύμφωνα με ισχυρισμούς της, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη.
Ο παρουσιαστής σχολιάζοντας συγκεκριμένα την ανάρτηση της Τζένης Μπότση στο instagram, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε όσους και όσες λένε για τις καταγγελίες των θυμάτων από οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση “μα γιατί τώρα και όχι τότε;”, θυμίζω την περίπτωση της Σοφίας Παυλίδου που κατήγγειλε την ίδια στιγμή την επίθεση που δέχτηκε στον εργασιακό της χώρο από συνάδελφό της. Υπήρχε ιατρική γνωμάτευση, υπήρχαν μάρτυρες, υπήρχαν όλα και όμως οι περισσότεροι φοβήθηκαν ή απέφυγαν να στηρίξουν τη Σοφία».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ραφαέλα Ψαρρού: «Στον βυθό βρίσκω πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μου» – Βίντεο
- Προ των πυλών ο τελευταίος καύσωνας του καλοκαιριού – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 42 βαθμούς
- Άλιμος: Οι διακοπές της διπλανής πόρτας για όσους έμειναν στην Αθήνα
- Ελένη Μενεγάκη: “Θάλασσα, ήλιος και μηδέν σχέδια” – Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Γιώργος Μαζωνάκης: Με θεραπευτική άδεια εκτός Δρομοκαίτειου- Σε εξέλιξη η ψυχιατρική εκτίμηση
- Η Αδαμαντία Λιόλιου στην ΕΡΤ – H επίσημη ανακοίνωση
- Μητσοτάκης για εμπρηστές: Τέλος η ατιμωρησία – Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας
- Άριελ Κωνσταντινίδη για τον πρώην σύντροφό της – «Του είπα: “Δέχεσαι να μην είναι δικό σου το παιδί;”» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook