Τζέιμς Καφετζής και Τριαντάφυλλος , μπορεί να είχαν τις κόντρες τους στο Survivor αλλά φαίνεται ότι όλα αυτά τα άφησαν πίσω τους.

Τζέιμς Καφετζής και Τριαντάφυλλος εκτός παιχνιδιού έχουν πλέον φιλικές σχέσεις και οι δυό τους συναντήθηκαν στη Ρόδο.

Ο τραγουδιστής επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ρόδο για διακοπές με την οικογένειά του και βρέθηκε με τον 24χρονο πρώην συμπαίκτη του.

Όμως και Τζέιμς Καφετζής μένει μόνιμα στη Ρόδο και δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έτσι, λοιπόν προσκάλεσε τον Τριαντάφυλλο σε μία θαλάσσια βόλτα στη γειτονική Σύμη.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Τζέιμς μέσα από τα instastories τους. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο καλωσορίζει τον Τριαντάφυλλο μιλώντας του Αγγλικά και, πριν τον αφήσει να ανέβει στο πλοίο, τον θερμομετρεί, όπως συνηθίζεται για τον κορωνοϊό.

Λίγο αργότερα, ο Τριαντάφυλλος ανήρτησε στα δικά του instastories δύο βίντεο από την επίσκεψή που έκανε με τον Τζέιμς στην Ιερά Μονή Πανορμίτου Σύμης, γράφοντας: «Το είπε και το έκανε! Μας έφερε στον Πανορμίτη. Ευχαριστώ Τζέιμς. Βοήθειά σας».

Στη συνέχεια οι δυο τους γευμάτισαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, με τον Τριαντάφυλλο να απολαμβάνει τα θαλασσινά και τον Τζέιμς να τον τρολάρει φωτογραφίζοντάς τον στο τραπέζι και γράφοντας: «Στον αφρό τον έχω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook