Kάτια Ζυγούλη: «Πριν τρία χρόνια είχε φωνάξει όλη η Ελλάδα “ποτέ ξανά” και να που συμβαίνει ξανά και ξανά»
To μήνυμα της Κάτιας Ζυγούλη στο Instagram μετά τις καταστροφικές φωτιές
Η Κάτια Ζυγούλη, παρακολουθώντας όλα αυτά που συμβαίνουν με τις φωτιές σε Αττική και όλη την χώρα, θυμήθηκε τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι πριν τρία χρόνια στις οποίες είχε κινδυνέψει και το δικό της σπίτι.
Με μια σειρά αναρτήσεων λοιπόν, στον λογαριασμό της στο Instagram η Κάτια Ζυγούλη θέλησε να εκφράσει την πικρία της .
Κυρίως, όμως, να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας πως αν ενωθούμε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να τα ξαναφτιάξουμε όλα.
“Δε ξέρω γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα το ξαναφτιάξουμε. Όλοι μαζί. Να πηγαίνουν όλα τα σχολεία για αναδάσωση. Κάθε μέρα. Τι να την κάνουν τη μόρφωση αν δεν υπάρχει ζωή γύρω τους; Δε ξέρω ποιοι είναι οι τύποι με τα γκαζάκια και εικασίες δε θέλω να κάνω.
Ξέρω όμως ότι όλο και κάτι έχουμε στο σπίτι μας που πραγματικά μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που έχασαν τα πάντα. Ας είμαστε όλοι μαζί. Ας μη ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα όταν σβήσουν οι τελευταίες σπίθες. Πριν τρία χρόνια είχε φωνάξει όλη η Ελλάδα, “Ποτέ ξανά”.
Και να που συμβαίνει ξανά και ξανά και ξανά. Όμως θα το ξαναφτιάξουμε”
Ολες οι Ειδήσεις
- Το έγγραφο της Αστυνομίας για την προσγείωση του ελικοπέτρου στις Σπέτσες: Ο 39χρονος εφοπλιστής πέταξε στην παραλία την τσάντα με τα ναρκωτικά αλλά τον «πρόδωσε» η ταυτότητα που είχε μέσα!
- Κρήτη: Η συγκινητική υποδοχή του ιερέα με μαντιδάδες στη νύφη ενώ φτάνει στην εκκλησία με το αμαξίδιο της
- Νέα Σμύρνη: «Της είχε δείξει το όπλο με το οποίο θα τη σκότωνε», λέει η αδελφή της 45χρονης που δολοφονήθηκε από τον 48χρονο δράστη και αυτόχειρα (βίντεο)
- Ζόζεφιν: Οι αναρτήσεις με τον Νίνο για τα γενέθλιά της, που βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού
- Ο Νίκος Μουτσινάς κολύμπησε σε καταρράκτες στο Μεξικό: Το καλοκαίρι αλλιώς, σχολίασε – Φωτογραφίες
- Η «GrandeLeague» επιστρέφει στο OPEN για τη 2η σεζόν της! Πρεμιέρα Κυριακή 23 Αυγούστου στις 23:00
- Κέρκυρα: Στον εισαγγελέα ο οδηγός που πάτησε τον σκύλο ενώ κοιμόταν – Αντιμέτωπος με κάθειρξη έως 10 έτη και 50.000 πρόστιμο – Σκληρό βίντεο
- Νέα Σμύρνη: «Ακούσαμε τρείς πυροβολισμούς», λένε οι γείτονες για τη δολοφονία της 45χρονης έξω από το σπίτι της κόρης της – Ο δράστης της είχε στήσει καρτέρι και αυτοκτόνησε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook